Πίσω στην Αθήνα. Τι γεύση μου άφησε το Λος Άντζελες…

Είμαστε ήδη κάποιες μέρες στην Αθήνα, αρκετές για να συνειδητοποιήσω ακόμη πιο έντονα τη διαφορά με το Λ. Α. στην καθημερινότητα. Η συμπεριφορά τους έχει ως βάση την ευγένεια και το σεβασμό στο συνάνθρωπο και τους κανόνες. Μικρά και απλά πράγματα συνήθως που θα έδιναν ποιότητα στη ζωή μας.

Οδηγική συμπεριφορά, σέβονται τον Κ.Ο.Κ. και τους άλλους οδηγούς. Υπάρχει φυσικά και πρόνοια από την πολιτεία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, με επιπλέον αριστερή λωρίδα, που είναι μόνο για οχήματα με πάνω από έναν επιβάτες και μεγάλο πρόστιμο σε περίπτωση παραβίασης.

Όλοι είναι ευγενικοί, στις συναλλαγές τους είναι χαμογελαστοί και πρόθυμοι. Έχουν εξελίξει πολύ την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και προφανώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι παραλίες αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι πεντακάθαροι, υπήρχαν σε τακτά διαστήματα συνεργεία καθαρισμού αλλά και οι πολίτες φρόντιζαν γι’ αυτό.

Στόχος μου δεν είναι να εξιδανικεύσω την εικόνα, απλά κάποια πράγματα τα ζήλεψα, είναι τόσο απλό να γίνουν και θα βελτιώσουν τόσο τη ζωή μας… και δεν απαιτούνται χρήματα!

Mαρία

Read More

And More