Ποια είναι η πιο έξυπνη επιλογή γλυκού για σένα που προσέχεις τη διατροφή σου;

Ξέρω ότι αγαπάς τα γλυκά -όλες μας άλλωστε! Είναι αυτή η αγαπημένη γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο μας και γλυκαίνει ακόμα και τη διάθεσή μας. Κι αν νομίζεις ότι πρέπει να τα στερηθείς για χάρη της σωστής διατροφής κάνεις λάθος. Το παν είναι οι επιλογές. Και συγκεκριμένα οι έξυπνες επιλογές! Η νέα σειρά Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Λατρεμένα επιδόρπια για το τραπέζι σου που σέβονται τη διατροφή σου, χαμηλά σε θερμίδες και χωρίς ζάχαρη!

Η σειρά Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ είναι μια ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων, που παίρνουν τη θέση που τους αξίζει στο καθημερινό τραπέζι, στο πλαίσιο πάντα μιας ισορροπημένης διατροφής. Δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά καθώς και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαιμικό φορτίο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι πλούσια και σε φυτικές ίνες.

Θέλεις μερικά παραδείγματα; Μίγμα για σούπερ νόστιμο παγωτό με γεύση βανίλια ή σοκολάτα, ανάλαφρο και δροσερό φρουί ζελέ με γεύση κεράσι ή φράουλα, πανεύκολα στην παρασκευή, λαχταριστά μιλφέιγ και τζηζκέικ, mousse σοκολάτας με ονειρεμένη γεύση και απαλή υφή, καθώς και τέλεια mini σοκολατάκια bitter και γάλακτος σε πρακτική συσκευασία για να τα έχουμε παντού και πάντα μαζί μας!

Όλα αυτά –και άλλα πάρα πολλά- είναι η απάντηση της ΓΙΩΤΗΣ στην ανάγκη μας να κλείνουμε με τον πιο νόστιμο και γλυκό τρόπο το «τραπέζι» μας, χωρίς συνέπειες και ενοχές!

Advertisement

Read More

And More