Ποιο είναι το μυστικό για να είσαι chic από το πρωί;

Χτυπάει το ξυπνητήρι. Καλημέρα! Πλύσιμο προσώπου, δοντιών, ενυδατική… Ώρα για styling. Επιλέγεις το outfit που θα σου κάνει παρέα αυτή τη μέρα και ολοκληρώνεις με ελαφρύ μακιγιάζ. Η ώρα πέρασε, αλλά δεν διαπραγματεύεσαι την κομψότητά σου. Και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβεις να πάρεις πρωινό. Λάθος! Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και το σώμα της δεν συγχωρεί τέτοιες παραλήψεις. Και φυσικά δεν θέλεις η βιασύνη σου να σου κοστίσει σε κιλά. Τι κάνεις; Ενημερώνεσαι σωστά… Η Αmita, o χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον που εδώ και 32 χρόνια βρίσκεται στην καρδιά των Ελλήνων, συνεχίζει να καινοτομεί, παρουσιάζοντας την Amita Πρωινό! Μια νέα, ποιοτική και πιο πλήρη από ποτέ πρόταση για πρωινό on the go! #Amita #proino_ipies?


Chic από το πρωί!

Το πρωινό είναι το παν για να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου κομψή. Και τα trends απαραίτητα για να διατηρείσαι σύγχρονη. Το νέο trend λοιπόν είναι ο νέος χυμός ψυγείου Amita Πρωινό! Περιέχει φυσικό χυμό 6 φρούτων (πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, λεμόνι, μανταρίνι), φυτικές ίνες από σιτάρι ολικής αλέσεως, μέλι, βιταμίνες C, D, A και Ε και είναι ένας νέος τρόπος για να απολαμβάνουμε θρεπτικό και υγιεινό πρωινό on the go, γεμάτο ενέργεια και υπέροχη γεύση.

Η νέα καθημερινή συνήθεια κάθε chic κοριτσιού που όπως είπαμε δεν διαπραγματεύεται την κομψότητά της, άρα δεν παραλείπει το πρωινό της. Απλά βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να το απολαμβάνει. Όπου κι αν βρίσκεται… Ξεκινώντας από το σπίτι, στο δρόμο για τη δουλειά ή σε ένα διάλειμμα. Xάρη στην πρακτική της συσκευασία των 250ml, μεταφέρεται εύκολα παντού!

Στην τσάντα σου. Εκεί βρίσκεται το πρωινό σου. Γιατί ξέρεις τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου γεύματος και έχεις απαιτήσεις. Ταχύτητα και ποιότητα πρέπει να συνδυάζονται για τα σύχρονα κορίτσια. Κι εδώ, έρχεται το ζητούμενο…
Πάντα με προσήλωση στις ανάγκες των καταναλωτών, την καινοτομία και την πρωτοπορία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η νέα πρόταση χυμού Amita Πρωινό από την αγαπημένη σε όλους Amita, ανταποκρίνεται στις γευστικές και θρεπτικές ανάγκες και επιλογές, αλλά και στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Η Amita ακολουθεί τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και οδηγεί τις εξελίξεις στους χυμούς, προσφέροντας για ακόμη μία φορά ένα μοναδικό προϊόν στους Έλληνες καταναλωτές.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
Γιατί περιέχει συστατικά που κάνουν καλό στην υγεία σου, σε κρατάνε χορτάτη και φυσικά συντελούν σημαντικά στο να διατηρείσαι αδύνατη!

Μέλι: Το μέλι είναι μια γρήγορη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό καθώς τα σάκχαρα του απορροφούνται αμέσως.

Μανταρίνι: Το μανταρίνι αποτελεί πλούσια πηγή καλίου.

Μπανάνα: Η μπανάνα έχει μηδενική περιεκτικότητα σε χοληστερίνη.

Πορτοκάλι: Το πορτοκάλι έχει πάνω από 170 διαφορετικά φυτοθρεπτικά συστατικά και περισσότερα από 60 φλαβονοειδή, τα οποία έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Μήλο: Το μήλο περιέχει αδιάλυτες ίνες που συμβάλουν στη βελτίωση του πεπτικού συστήματος άρα και στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου.

Φυτικές ίνες: Οι φυτικές ίνες από σιτάρι συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος άρα και στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου.

Βιταμίνη Α: Η βιταμίνη Α, γνωστή και ως ρετινόλη, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη C: Είναι σημαντική για τη δομή των οστών, των χόνδρων, των μυών και των αιμοφόρων αγγείων, ενώ παράλληλα βοηθάει στη διατήρηση των ούλων και την απορρόφηση του σιδήρου.

Βιταμίνη D: Βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και λειτουργίας των μυών.

Βιταμίνη Ε: Συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Amita Πρωινό και η μέρα ξεκινά απολαυστικά με περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση! Για αυτό μην ξεχνάς να πίνεις το πρωινό σου! #Amita #proino_ipies?

Read More

And More