Προμηθεύσου με τα σωστά τρόφιμα για αδυνάτισμα χωρίς στερήσεις…

Η σωστή διατροφή χρειάζεται και τα κατάλληλα πολεμοφόδια… έτσι για να μπορέσεις να παραμείνεις πιστή στη δίαιτα, απολαμβάνοντας όλα τα γεύματα της ημέρας. Η σειρά Fytro με την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει θα βοηθήσει τη γραμμή σου να επανέλθει μετά τις ατασθαλίες των γιορτών, απολαμβάνοντας το F…της διατροφής!

Οι καλές διατροφικές συνήθειες κι ο υγιεινός τρόπος ζωής θα δημιουργήσουν γερές βάσεις για μια νέα χρονιά ευεξίας και υγείας.

Σωστά προϊόντα καθημερινά στο τραπέζι σου
Δεν είναι εκπληκτικό να έχεις πάντα τρόφιμα στο τραπέζι σου, τα οποία και προσέχουν τη γραμμή σου; Με τις επιλογές Fytro, το υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι πια πολύ εύκολο:

Ξεκίνησε την ημέρα σου με δημητριακά ολικής άλεσης: Δημητριακά Fytro που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση. Νιφάδες Βρώμης Fytro, ένα εξαιρετικά ευεργετικό δημητριακό που περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και Βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Απόλαυσε μακαρονάδες με ζυμαρικά ολικής: Μικρά χορταστικά γεύματα με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης ή Σόγιας Fytro, δροσερές σαλάτες με Πλιγούρι Fytro, αλλά και ριζότο με Καστανό Ρύζι Fytro.

Προμηθεύσου με υγιεινά και ελαφριά σνακ: Ρυζογκοφρέτες Fytro, ιδανικές για όλη την οικογένεια, συνδυασμένες με άπαχο τυρί, μέλι ή Μαρμελάδες Fytro. Αν πάλι δεν μπορείς να αντισταθείτε στον πειρασμό της σοκολάτας οι Σοκολάτες Fytro με γλυκαντικά σε 3 γεύσεις είναι ιδανικές επιλογές.

Απόλαυσε τον καφέ σου χωρίς ενοχές: Οι επιλογές πολλές – Ακατέργαστη, Μαύρη Ζάχαρη ή Φρουκτόζη Fytro!

Read More

And More