Προπονήσεις, δουλειά και αναδιοργάνωση

Τις τελευταίες μέρες το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι αρκετά έντονο καθώς τη Δευτέρα ήρθαν στην Αθήνα οι αδερφές Νύστρομ από τη Φιλανδία για κοινή προετοιμασία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά προπονήσεις και κάποιες ημέρες πρωί -απόγευμα όταν αυτό είναι εφικτό, λόγω του ότι εργάζομαι τις πρωινές ώρες.

Αυτή την περίοδο δουλεύουμε κυρίως ατομική τεχνική στο γήπεδο σε συνδυασμό με ενδυνάμωση στα βάρη. Ο προπονητής μας από φέτος είναι ο Κώστας Ταμπουρατζής ο οποίος επελέγη από την ΕΟΠΕ και αυτός θα είναι υπεύθυνος προπονητής των Εθνικών ομάδων beach volley όλων των κατηγοριών.

Ουσιαστικά επανήλθε το παλιό σύστημα όπου υπήρχε ένας επικεφαλής προπονητής ο οποίος αποφασίζει και προπονεί τους αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων. Υπάρχει αρκετή κούραση αυτή την περίοδο λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος και είναι πραγματικά πολύ επίπονο για έναν αθλητή να εργάζεται και να κάνει Πρωταθλητισμό.

Ελπίζω σύντομα να δοθεί λύση για όλους τους αθλητές που εργάζονται και παράλληλα βρίσκονται καθημερινά στα γήπεδα προσπαθώντας να φέρουν κάποια διάκριση για την Ελλάδα σε μια στιγμή που η Χώρα μας γενικότερα και ο αθλητισμός ειδικότερα, πλήτεται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που επικρατεί.

Βίκυ Αρβανίτη

/

Read More

And More