Reebok One Series: Η νέα running καινοτομία έχει την υπογραφή της Reebok

Με τη συλλογή Reebok One Series η Reebok εισάγει ένα νέο τρόπο κατασκευής running παπουτσιών χρησιμοποιώντας τεχνολογία που την αισθάνεσαι, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα. Μέχρι σήμερα τα running παπούτσια ακολουθούσαν μία κατασκευαστική διαδικασία από κάτω προς τα πάνω.

Τα One Series όμως, κατασκευάζονται από πίσω προς τα εμπρός και διαθέτουν μία τεχνολογία με ζώνες, η οποία μιμείται τον τρόπο της φυσικής κίνησης του ποδιού. Έτσι ικανοποιούνται οι ανάγκες του δρομέα από τη στιγμή που το πέλμα θα ακουμπήσει στο έδαφος έως ότου «απογειωθεί» για το επόμενο βήμα. Παράλληλα, επειδή το παπούτσι δεν διαθέτει ραφές, οι ζώνες βοηθούν το πάνω με το κάτω μέρος να λειτουργούν ως ένα ενιαίο κομμάτι και να συνεργάζονται αρμονικά. Στόχος των παπουτσιών της σειράς Reebok One Series είναι να προσφέρει στους δρομείς μία όσο το δυνατόν πιο ομαλή διαδρομή.

Τα Reebok One Series διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, χωρισμένη σε 3 διακριτές ζώνες:

Ζώνη Επαφής: Βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών σε κάθε βήμα

Μεσαία Ζώνη: Οδηγεί σε ομαλή μετατόπιση του βάρους από πίσω προς τα εμπρός

Ζώνη Προώθησης: Η μοναδική του σόλα από αφρώδες υλικό αναπήδησης ωθεί δυναμικά το πόδι για το επόμενο βήμα.

«Με τα Reebok Series, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους δρομείς μία πιο ομαλή διαδρομή», δήλωσε σχετικά ο Bill McInnis, Επικεφαλής του Global Running της Reebok, «Τα υπόλοιπα running παπούτσια κατασκευάζονται σε ξεχωριστά διακριτά κομμάτια τα οποία ενώνονται στη συνέχεια. Τα Reebok Series κατασκευάζονται χωρίς ραφές έτσι ώστε το παπούτσι να λειτουργεί ως ένα ενιαίο κομμάτι, γι’ αυτό και δώσαμε στη σειρά αυτή το όνομα ONE»

Η Reebok στη συλλογή One Series παρουσιάζει πρώτα τα μοντέλα Reebok One Cushion, για δρομείς με κανονικό διασκελισμό και Reebok One Guide, σχεδιασμένο ειδικά για εκείνους που το πόδι στρέφεται προς τα μέσα ή προς τα έξω.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο ανανεωμένο site της Reebok: Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More