Ρόφημα σοκολάτας: Τα «καλά» που μπορεί να σου προσφέρει

Ρόφημα σοκολάτας: Τα «καλά» που μπορεί να σου προσφέρει | tlife.gr

Από τα παιδικά μας χρόνια, θυμόμαστε τους εαυτούς μας να πίνουμε σοκολατούχο γάλα ή ρόφημα σοκολάτας. Ακόμα και τώρα δηλαδή, είναι η δική μας γλυκιά απόλαυση στη βόλτα με τις φίλες ή η συντροφιά μας μπροστά από το τζάκι τις κρύες νύχτες. Σε γενικές γραμμές το ρόφημα σοκολάτας θεωρείται DON’T επιλογή για όλες εμάς που κάνουμε δίαιτα, αν κάνουμε όμως τις σωστές επιλογές μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια όλα τα οφέλη που έχει, χωρίς να επιβαρύνουμε τον αριθμό στη ζυγαριά μας.

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Η σοκολάτα, όταν αναμιχθεί με γάλα, έχει την ιδιότητα να ηρεμεί το σώμα, δρώντας καταπραϋντικά στην αγχώδη διαταραχή και σε οποιαδήποτε κατάσταση που σου προκαλεί νεύρα. Οπότε καταλαβαίνεις και μόνη σου, ότι είναι το ιδανικό ρόφημα μετά τη δουλειά που θα αποβάλει το άγχος και θα σε κάνει πιο χαρούμενη.

ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ
Για να νιώθεις safe, καλό θα ήταν να τη φτιάξεις μόνη σου και να μην την παραγγείλεις από κάποιο κατάστημα. Επέλεξε ημίπαχο γάλα ή νερό, κακάο χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και αν θες να το κάνεις λίγο πιο γλυκό, πρόσθεσε λίγο μέλι η στέβια.

READ more