Secrets Of Gigi Hadid: Έτσι απέκτησε την εντυπωσιακή της σιλουέτα η ξανθιά καλλονή!

Αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και πετυχημένα (αν όχι, το πιο πετυχημένο) κορίτσια στο χώρο του μόντελινγκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Followers της στο Instagram ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια με κάθε της εμφάνιση σε πασαρέλα να προκαλεί ντελίριο και να γίνεται το Next Big Thing. Μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, όμως, η Gigi Hadid έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί. Στην πασαρέλα, σε φωτογραφίσεις, σε εξώφυλλα περιοδικών και σε καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας.

Είτε λατρεύεις το χαρακτήρα της, είτε δε θέλεις να τη βλέπεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θαυμάζεις την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Θες να την αποκτήσεις και για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Ψάξαμε πολύ και βρήκαμε τα fitness μυστικά του πιο λαμπερού κοριτσιού παγκοσμίως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις


Αρχικά, θέλω να σου αναφέρω πως η ίδια υποστηρίζει ότι το αξιοζήλευτο κορμί της οφείλεται στα γονίδια της. Άλλωστε, η Ολλανδή μητέρα της υπήρξε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα. Όμως, επειδή, αδυνατούμε να την πιστέψουμε σου έχουμε μερικά από τα πιο sos μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της.

Η διατροφή της

Όπως συμβαίνει με όλα τα πετυχημένα supermodels, η διατροφή της Gigi Hadid είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Στο πρωινό της πιάτο θα βρεις αυγά μάτια ή σε μορφή ομελέτας και ένα τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών. Και μη νομίζεις ότι τρελαίνεται για τα παραπάνω εδέσματα, απλά μπορεί να τα φτιάξει πολύ εύκολα. “Το πρώην μου αγόρι ήταν Βρετανός. Mου έμαθε να τρώω φασόλια για πρωινό και τώρα τελευταία τρώω σχεδόν σε καθημερινή βάση” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Το μεσημέρι απολαμβάνει ένα τεράστιο μπολ με σαλάτα, δίνοντας έμφαση στη ρόκα που λατρεύει. Ανάμεσα στα πράσινα φύλλα, θα βρεις φιλέτο κοτόπουλο ή καρότα, που δεν αποχωρίζεται από το καθημερινό της menu. Αν λείπει το κοτόπουλο, θα έχει σίγουρα φέτες από ιταλικό προσούτο και άφθονη παρμεζάνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να περάσω μία ημέρα χωρίς αυτό, είναι σίγουρα ο καφές. Πίνω τουλάχιστον δύο φορές μέσα στην ημέρα” δήλωσε σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της.

Μέσα στην ημέρα, θα απολαύσει τουλάχιστον δύο φορές ένα μπολ γεμάτο από φρούτα. Φράουλες, μπανάνες, μούρα και μήλα αποτελούν την καθημερινότητα της.

Η γυμναστική της

Όσο συνηθισμένη (για ένα μοντέλο) φαίνεται η διατροφή της, στη γυμναστική της, η εντυπωσιακή Hadid είναι περισσότερο επαναστατική. Η ίδια δεν αποχωρίζεται τα boxing classes της, με τα οποία αποφορτίζεται από την ένταση της δουλειάς.

«Αν μία ημέρα ξυπνήσει και βαριέται το boxing , μπορεί να δοκιμάσει κάποια άλλου είδους αερόβια γυμναστική, όπως είναι το σκοινάκι, που είναι φοβερό για τα πόδια ή το τρέξιμο» δηλώνει ο γυμναστής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Παράλληλα, η προπόνηση της περιλαμβάνει ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών, δίνοντας έμφαση στα squats και τα πόδια, χωρίς να παραμελεί τους κοιλιακούς της, ορθούς και πλάγιους.

5 προπονήσεις διάρκειας μίας ώρας την εβδομάδα και ετοιμάσου το σώμα σου να πάρει τη σιλουέτα της Gigi (ή έστω να γίνει καλύτερο)

Read More

And More