Secrets Of Hailey Baldwin: Έτσι διατηρεί την αξιοζήλευτη φιγούρα της η Mrs Bieber

Το κορίτσι που, τους τελευταίους μήνες, λατρεύει ο φακός, σε υπερβολικό βαθμό. Θα τη βρεις στις σελίδες των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας να ποζάρει και να σαγηνεύει τους αναγνώστες. Και εσένα. Και πώς να μην το πετύχει; Είναι μοντέλο. Έχει αναλογίες που κάνουν τα μάτια του αντρικού πληθυσμού να βγάζουν καρδούλες. Α, είναι και η κοπέλα που έκλεψε την καρδιά του Justin Bieber. Και, δεν αναφέρομαι, φυσικά, σε μία απλή σχέση, αφού η Hailey, όχι μόνο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πασίγνωστο Pop star, αλλά πήρε και το επίθετο του.

Η Hailey Baldwin – Bieber είναι το Fitness Girl που σε εμπνέει. Θες να μάθεις τα διατροφικά της μυστικά, τις ασκήσεις που κάνει, την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτά είναι τα μυστικά της (αξιοζήλευτης) σιλουέτας της.

– Η μέρα της ξεκινά με ένα υγιεινό smoothie. Μπορεί να μην είναι λάτρης των δημητριακών, όμως, είναι αδύνατο να πάει στις δουλειές της χωρίς να έχει απολαύσει προηγουμένως χυμό 5 φρούτων: μήλο, μπανάνα, σταφύλι, αχλάδα και φυσικά… φράουλες. Μπορεί να κάνει συχνά – πυκνά μικρές (αλλά και μεγάλες) αλλαγές στη σύνθεση του συγκεκριμένου shake, όμως οι φράουλες κατέχουν την πρώτη θέση στη λίστα (αλλά και στην καρδιά της).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις

– Έχει περιορίσει το κρέας από τη διατροφή της. Αν περιμένεις να δεις τη Hailey σε ένα steak house, τότε θα πρέπει να περιμένεις για αρκετό διάστημα. Η ίδια επιλέγει να πρωταγωνιστεί το κρέας στο κυρίως της πιάτο, μόλις δύο φορές την εβδομάδα. Και αυτό, προκειμένου να τρώει μία συγκεκριμένη ποσότητα από όλες τις ομάδες τροφίμων μέσα στην εβδομάδα.

– Δύο βασικοί κανόνες: Καθόλου αλάτι και ζάχαρη στο φαγητό και στο ποτό.
Τροφές χωρίς γλουτένη.

– Το πρόβλημα με το σίδηρο: Επειδή η ίδια τρώει ελάχιστο κρέας (αποκλειστικά γαλοπούλα και στήθος κοτόπουλου), πάσχει από έλλειψη σιδήρου. Σε πρόσφατη συνέντευξη, το 23χρονο μοντέλο δήλωσε ότι νιώθει, το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, κουρασμένη, καθώς και ότι πολλές φορές αισθάνεται ότι έχει πολύ λιγότερη ενέργεια από κοπέλες της ηλικίας της.

– Στις διακοπές της (και δη τις καλοκαιρινές) θα κάνει τις ατασθαλίες της. Οι χαλαρές στιγμές της συνδυάζονται με αλκοόλ και πιο ανθυγιεινές τροφές. Όμως, αξίζει να σου πω ότι η Hailey αποφεύγει το Junk Food, όπως ο Justin Bieber τη Selena Gomez (oops). Έχοντας μάθει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο διατροφής, ακόμα και το πιο μικρό junk snack της προκαλεί προβλήματα στο στομάχι και στο δέρμα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις

Φυσικά, για να χτίσει αυτό το κορμί, η Hailey δοκιμάζει διάφορα στυλ γυμναστικής. Δηλώνει fan του Kick-Boxing, με τις προπονήσεις της να διαρκούν περίπου 40 λεπτά και να βρίσκονται στην ατζέντα της 3 φορές την εβδομάδα. Αυτά, όσον αφορά την αερόβια. Πέρα από το Box, η ίδια κάνει αρκετές ασκήσεις με αντιστάσεις. Δε θα τη δεις να σηκώνει πολλά κιλά στους ώμους της. Θα τη δεις, όμως, πολύ συχνά πάνω σε μία Bosu Ball. Εξάλλου, η ίδια θεωρεί ότι αυτό που κάνει τον άνθρωπο να επιβιώνει και να αντέχει την καθημερινότητα είναι η ισορροπία. Well Balanced Girl.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις


Αποκλείεται να τη δεις να τρέχει στους τέσσερις τοίχους ενός γυμναστηρίου. Ούτε καν να περπατάει έξω από αυτό. Προτιμά να κάνει ένα χαλαρό jogging στους δρόμους του Manhattan, σε συνοικίες που οι κάμερες θα την εντοπίσουν δυσκολότερα. Πολύ λογικό, γιατί, μη μου πεις, ότι δε θα ήθελες να γυμνάζεσαι με θέα το Empire State Building…

Τέλος, μία φορά την εβδομάδα απολαμβάνει ένα παιχνίδι τένις με τις φίλες της, συνδυάζοντας γυμναστική και διασκέδαση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις

Read More

And More