Shake It Off: Αυτά είναι τα Fitness μυστικά της Taylor Swift!

Είναι ταλαντούχα, πετυχημένη και πολύ ψηλή. Και σαν να μην έφτανε αυτό γράφει η ίδια τα τραγούδια της, τα οποία τα έχεις ακούσει και τραγουδήσει παντού. Και, αν νομίζεις ότι τα θετικά τελειώνουν εδώ, ας κάνω ένα σατανικό “χαχαχα”, αφού η Taylor Swift έχει ύψος 1,80 μ. και αναλογίες που θυμίζουν top model. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι έχει περπατήσει και τραγουδήσει ουκ ολίγες φορές στο show της Victoria’s Secret.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πως χτίζει αυτό το κορμί, σου έχουμε τα fitness μυστικά της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

 

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ

 

Επειδή τα αγαθά αποκτούνται με κόπο, η Taylor Swift επισκέπτεται αρκετά συχνά (3 – 4 φορές την εβδομάδα) το studio γυμναστικής της Simone στη Νέα Υόρκη. Και θα με ρωτήσεις: Δηλαδή, για να αποκτήσω το σώμα της Swift πρέπει να φθάσω μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου; Όχι, βέβαια! Θα σου απαντήσω εγώ. Απλά, πρέπει να βρεις αυτή τη μέθοδο που εφαρμόζει η Simone στο personal studio της. Ουσιαστικά, συνδυάζει την αερόβια άσκηση με το χορό (άλλωστε, πριν η Simone το γυρίσει στη γυμναστική, ήταν χορεύτρια σε ταινίες Bollywood). Υψηλής έντασης αερόβια άσκηση με λίγες χορευτικές φιγούρες και στο τέλος ασκήσεις με βάρη και λάστιχα. Μάλιστα, για να κάψει όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες, κάνει πολύ μικρά διαλείμματα (για να πάρει δύο ανάσες – μη φανταστείς). Και αν δε με πιστεύεις, ορίστε το βίντεο με το πρόγραμμα γυμναστικής της

 

 

Τις μέρες που δεν ακολουθεί τη μέθοδο της Simone, η Taylor επιλέγει να τρέχει κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, καθώς δεν αντέχει να βρίσκεται 7 ημέρες την εβδομάδα στους τέσσερις τοίχους του γυμναστηρίου. Μόνο που για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, το τρέξιμο αποτελεί ιεροτελεστία. Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη της, δήλωσε:

Για μένα, το τρέξιμο είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανακαλύψω νέα τραγούδια και φρέσκους ήχους και μελωδίες από όλο τον κόσμο”.

Είμαι πολύ κοινωνική και θέλω να γνωρίζω καλύτερα τα μέρη, τα οποία επισκέπτομαι με τους μουσικούς μου” συνεχίζει.

Οπότε, μη σου κάνει εντύπωση αν το Shake It Off το εμπνεύστηκε δίπλα σε μία θάλασσα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

 

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ

 

 

Όσον αφορά τη δίαιτα, η Taylor δεν ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα, αλλά δηλώνει υπέρμαχος της ισορροπημένης διατροφής. Ειδικότερα, επιλέγει να τρώει αρκετά υγιεινά (το κυρίως γεύμα της συνοδεύεται πάντα από σαλάτα) τις καθημερινές, αφήνοντας λίγο χώρο στο στομάχι της για κάτι πιο junk την Κυριακή. Η ίδια, μάλιστα, έχει υπογραμμίσει πολλές φορές ότι δεν της αρέσει καθόλου να θέτει αυστηρούς κανόνες στον εαυτό της, αφού, όπως υποστηρίζει και η ίδια, ο καθένας ξέρει τι είναι καλό για τον οργανισμό του, εξαιτίας της κοινής λογικής. Το Σαββατοκύριακο, η 29χρονη τραγουδίστρια δε θα πει “όχι” σε ένα burger με τηγανιτές πατάτες ή σε φρεσκοψημένα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας.

Και μιας που σου είπα σοκολάτα, η ίδια είναι λάτρης των καλών και νόστιμων γλυκών. Αγαπημένο της είναι το σπιτικό cake κολοκύθας, το οποίο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, προτιμά να το φτιάχνει η ίδια μαζί με τη μητέρα της.
Όταν ο ουρανίσκος της λαχταρά κάτι διαφορετικό, προτιμά τα ρολά κανέλας ή ζεστά muffins με μπανάνα. Τους θερινούς μήνες, δεν αποχωρίζεται το παγωτό της. Όλα αυτά βέβαια με μέτρο και πάντα το Σαββατοκύριακο.

Βασικό energy boost για να ξεκινήσει τη μέρα της, ο καφές. Δηλώντας η no.1 Fan των Starbucks, δε θα μπορούσε να μη απολαμβάνει Skinny Vanilla Latte μέσα στην εβδομάδα και Spiced Pumpkin Latte κάθε Κυριακή ή έστω μία φορά την εβδομάδα.

 

 

Το απόλυτο μυστικό:

Προκειμένου να μείνει ενυδατωμένη και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο σκληρό της πρόγραμμα, η ξανθιά ερμηνεύτρια φροντίζει να καταναλώνει πάνω από 2 λίτρα νερό ημερησίως. Μάλιστα, οι συνεργάτες της ξέρουν ότι αν διψάσουν, μπορούν να ζητήσουν ένα μπουκαλάκι νερό από την Taylor, αφού στο καμαρίνι της ξέρουν ότι υπάρχουν πάνω από 15 μικρά μπουκαλάκια.

Read More

And More