6 sexy stars αποκαλύπτουν τα fitness μυστικά τους!

Ξέρω ότι πολλές φορές ψάχνεις απεγνωσμένα για τα μυστικά των σταρ που τις διατηρούν αδύνατες, λαμπερές και γυμνασμένες! Αυτή η διαδικασία ξεκινάει συνήθως όταν έχεις πάρει κάποια κιλάκια, όταν το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό έρχεται και το άγχος ή όταν τις βλέπεις super sexy στα red carpet! Η δουλειά μου όμως φίλη μου είναι να σε κρατάω ενήμερη για τις τελευταίες εξελίξεις στο fitness, να σου προσφέρω απλόχερα κάθε diet tip που φτάνει στα αφτιά μου και να σου παρέχω οποιαδήποτε πληροφορία θα σου είναι χρήσιμη!

Σήμερα λοιπόν ενημερώθηκα για 6 σταρ που δήλωσαν τα fitness μυστικά στα οποία ορκίζονται. Όχι, δεν τα είπαν αυτοπροσώπως σε μένα, αλλά αυτό το hot θέμα κατάφερε να φτάσει στα αφτιά μου με ένα μαγικό τρόπο! Συνέχισε προς τα κάτω και δες τι είπαν!

Jennifer Lopez


Νομίζω ότι όταν ακούω το όνομα της λατίνας σταρ μου έρχεται στο μυαλό ο Benjamin Button (και δεν το εννοώ με την αρνητική έννοια). Είναι από τις γυναίκες που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν και παραμένουν λαμπερές, ενώ διατηρούν ένα sexy χαρακτήρα. Το είδωλο της pop γυμνάζεται επιμελώς επιλέγοντας cardio ασκήσεις, ποδηλασία και jogging. Πρόσφατα δήλωσε ότι θεωρεί βαρετή και άδικη σπατάλη ενέργειας τη μείωση βάρους, καθώς η ίδια προτιμάει να τρέφεται σωστά και να μην στερείται τίποτα.
“Αποφεύγω το αλκοόλ και τον καφέ! Επιλέγω πάντα βιολογικά προϊόντα, τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και δεν τρώω ποτέ κονσερβοποιημένα φαγητά”.

Gwyneth Paltrow


Τώρα μιλάμε για τη γκουρού του fitness που ήδη έχει στην κατοχή της site με θέματα ομορφιάς, light συνταγές και γυμναστική. Είναι πάντα ενημερωμένη και διατεθειμένη να δοκιμάσει καθετί νέο κυκλοφορεί χωρίς δισταγμό! Η Gwyneth λατρεύει τις pilates και την αερόβια άσκηση. Προσθέτει πάντα στις ασκήσεις βάρη για extra ενδυνάμωση, ενώ όταν ενδίδει σε πειρασμούς προσέχει τη διατροφή της και κάνει jogging.
“Οφείλω να παραδεχτώ ότι κάνω ατασθαλίες μερικές φορές. Για να το ισορροπήσω και να κάψω τα λίπη πίνω detox smoothies σε συνδυασμό με σπιρουλίνα και Ω-3″.

Jessica Alba


Η γυμναστική είναι η καθημερινότητά της, για αυτό άλλωστε έχει αυτό το σώμα μετά από δύο γέννες. Λατρεύει το handball και τα “αγορίστικα” αθλήματα, ενώ για ηρεμία και χαλάρωση επιλέγει τα water sports και τη γιόγκα. Είναι αυστηρή όχι με την ποσότητα αλλά με την ποιότητα του φαγητού που τρώει η ίδια και η οικογένειά της.
“Πάντα επιλέγω φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Αποφεύγω τα μεταποιημένα φαγητά που περιέχουν αφύσικα σάκχαρα”.

Lea Michele


Η γυμναστική έχει γίνει πλέον συνώνυμο του ονόματός της. Είναι δραστήρια και γεμάτη ενέργεια, με ιδιαίτερη αδυναμία στις pilates. Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ότι ανεβάζει δικά της video γυμναστικής στο youtube με ασκήσεις step by step. Αυτός ο τρόπος ζωής που ακολουθεί χρειάζεται την κατάλληλη διατροφή και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
“Κάποιες φορές ακολουθώ έναν vegan τρόπο ζωής. Νιώθω ότι με τα γαλακτοκομικά και το κρέας προσθέτω βάρος και λιπαρά στο σώμα μου. Τα λαχανικά και τα φρούτα όμως με γεμίζουν ενέργεια και ζωντάνια”.

Jaime King


Πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός! Έχει αδυναμία στο περπάτημα και στις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Προσέχει τη δική της διατροφή αλλά και της οικογένειάς της όσον αφορά στην ποιότητα και τα θρεπτικά συστατικά.
“Τώρα που τα άτομα της οικογένειάς μου αυξήθηκαν επιλέγω οργανικά και βιολογικά προϊόντα! Είναι πιο γευστικά και με περισσότερα θρεπτικά συστατικά”.

Jordana Brewster


Κάθε φορά που τη βλέπεις αναρωτιέσαι πώς διατηρεί αυτό το σώμα. Είναι fan της άσκησης και γυμνάζεται τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα, αλλά αλλάζει συχνά τρόπο εκγύμνασης για να μην βαριέται. Δηλώνει αυστηρή με τη διατροφή και το σώμα της, όμως καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει τα γονίδια της οικογένειάς της.
“Πίστευα ότι οι υδατάνθρακες δεν θα έκαναν καλό στη διατροφή μου! Ανακάλυψα όμως τα προϊόντα ολικής αλέσεως που είναι γεμάτα από φυτικές ίνες και προκαλούν κορεσμό. Έτσι μπορώ να απολαμβάνω τα μακαρόνια και το ψωμί χωρίς ενοχές”.

And More