BELLA HADID: Μάθε εδώ τα fitness μυστικά της για μια καλλίγραμμη σιλουέτα

Η αλήθεια είναι ότι δεν διακρίνομαι για την αδυναμία μου στη Bella Hadid. Για να είμαι αντικειμενική όμως οφείλω να σου πω ότι έπαθα πλάκα με την εμφάνισή της στις Κάννες και ειδικά με αυτό το φανταστικό κορμί που διαθέτει. Επειδή λοιπόν μας αφορά αυτό το θέμα, σκέφτηκα ότι αξίζει να το αναλύσουμε. Να σε ενημερώσω ότι η οικογένεια Hadid χαρακτηρίζεται για τα ψηλά πόδια (βλέπε Gigi Hadid), την αθλητική παιδεία και πολλά άλλα, που δυστυχώς οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε στα γονίδιά μας. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σκεφτώ αν έχει επέμβει κάποιος πλαστικός χειρουργός (και) στο σώμα της, καθώς είναι αρκετά μικρή για να καταλάβουμε αν έχει ψεύτικο στήθος ή γλουτούς.

Όπως και να έχει, η εικόνα της μας προκαλεί ζήλια και ταυτόχρονα θαυμασμό. Όλα αυτά τα συναισθήματα (που σίγουρα νιώθεις και εσύ) με έβαλαν στη διαδικασία να ψάξω τον τρόπο που τρέφεται, τη γυμναστική που επιλέγει και γενικά πως καταφέρνει και διατηρεί αυτό το σώμα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι όσο σωστά και αν τρεφόμαστε ή όσο τακτικά κι αν γυμναζόμαστε, σίγουρα δεν έχουμε της αναλογίες της Bella. Τι κάνει λοιπόν και είναι τόσο αδύνατη και γυμνασμένη; Θα τα δούμε όλα αναλυτικά παρακάτω.

Καθώς συγκέντρωνα τις fitness πληροφορίες για την Bella, ένιωθα τη ζήλια μου να “χτυπάει κόκκινο”. Το νεαρό μοντέλο, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει, βαριέται τη γυμναστική και δεν συμπαθεί την υγιεινή διατροφή. Βέβαια, με όσα θα δεις παρακάτω υπάρχουν στιγμές που ακολουθεί αναγκαστικά ένα σωστό και υγιεινό πρόγραμμα λόγω δουλειάς. Και κάπου εκεί αναρωτιόμαστε τι λάθος κάνουμε. Όπως σου εξήγησα και παραπάνω, σημαντικό ρόλο στη σωματική κατάσταση παίζουν και τα γονίδια και η ηλικία.


Όπως σου είπα, η
Bella δεν είναι γενικά οπαδός της γυμναστικής. Όταν όμως αποφασίζει να γυμναστεί, δίνει όλο της τον εαυτό και κάνει σκληρές προπονήσεις. Αυτό συμβαίνει συνήθως πριν από κάποιο catwalk, φωτογράφιση ή event. Σύμφωνα με όσα έχει πει, όταν ήταν δύο χρονών ξεκίνησε να κάνει ιππασία, κάτι που προσπαθεί να μην παραμελεί ακόμα και σήμερα. Σε φάσεις που προετοιμάζει το σώμα της για κάποια δουλειά, επιλέγει το τρέξιμο (ελεύθερο ή σε διάδρομο), τη yoga, pilates και cardio ασκήσεις. Τις περιόδους που δεν είναι συνεπής με το γυμναστήριο, προτιμάει απλά να περιφέρεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


Όσο και αν σου φανεί περίεργο, η
Bella επιλέγει συνήθως να κάνει τις ασκήσεις μόνη της και χωρίς personal trainer. Αυτό συμβαίνει γιατί νιώθει αρκετά αμήχανα και άβολα να την επιβλέπει κάποιος καθώς γυμνάζεται. Πρόσφατα έδωσε και μια fitness συμβουλή στα νέα κορίτσια. “Να γυμνάζεστε όταν εσείς νιώθετε την ανάγκη. Όταν έρθει η ώρα να το κάνετε, φτάστε τον εαυτό σας στα άκρα και ασκηθείτε σκληρά. Έτσι θα είστε πιο αφοσιωμένες σε αυτό που κάνετε και θα βλέπετε μεγαλύτερα αποτελέσματα”.


Ας περάσουμε στο κομμάτι της διατροφής. Τώρα είναι που θα εξοργιστείς ακόμα περισσότερο. Η
Bella έχει δηλώσει ότι έχει αδυναμία στα burgers, στις τηγανιτές πατάτες και ειδικά στις πίτσες. Εκτός από τις περιόδους προετοιμασίας, αυτά τα φαγητά που σου ανέφερα πρωταγωνιστούν σχεδόν καθημερινά στη διατροφή και τις επιλογές της. Το νεαρό μοντέλο συνηθίζει να αποκαλεί αυτές τις διατροφικές συνήθειες ως “Pizza Diet” (η δίαιτα της πίτσας) και λατρεύει να τη συνδυάζει πάντα με αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη.


Στη διατροφή της φυσικά υπάρχουν και κάποιες υγιεινές τροφές. Κάθε βδομάδα απολαμβάνει ένα διαιτητικό πράσινο
smoothie, που δυστυχώς για εμάς δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τι περιέχει. Σε περιόδους προετοιμασίας, τρέφεται κυρίως με σούπες λαχανικών και τοστ με αβοκάντο, που την διατηρούν αδύνατη και την ηρεμούν. “Είμαι κατά των αυστηρών διαιτητικών προγραμμάτων, που ωθούν τα κορίτσια στην πείνα και πολλές φορές στις διατροφικές διαταραχές. Πρέπει να μάθουμε να ακούμε το σώμα μας και να το αγαπάμε”.


Παρόλα αυτά, οι επιλογές και οι δηλώσεις της
Bella Hadid μας κάνουν να τη νιώθουμε σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας και λίγο πιο “ανθρώπινη” από ότι πιστεύαμε.

Εγώ πάντως σου προτείνω να δεις και το beauty makeover της Bella Hadid ΕΔΩ, για να δεις πως άλλαξε μέσα σε λίγα χρόνια!

And More