BEYONCE: Τα fitness μυστικά της. Plus όλες οι λεπτομέρειες για την lamonade diet

Όσο σκέφτομαι τα εφηβικά μου χρόνια, τόσο μου έρχεται στο μυαλό η εμμονή μου με τη Beyonce, τα τραγούδια της και φυσικά τις άψογες καμπύλες της! Το θέμα είναι ότι αυτή η εμμονή συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, καθώς πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να τσεκάρει στα social media τα μαλλιά που έκανε η Beyonce, το look που επέλεξε και φυσικά ποια είναι τα μυστικά της για αυτό το τέλειο κορμί. Είναι νέα, είναι sexy και όλα αυτά έχοντας ήδη ένα παιδί και μια “στρωμένη” καριέρα στο χώρο του τραγουδιού.

Κοιτάζοντάς την λες από μέσα σου “Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι γλουτοί να είναι αληθινοί”. Κι όμως είναι (δυστυχώς για μένα και εσένα). Σκέφτηκα όμως ότι από το να υπερτερεί η ζήλια και ο θυμός που η μητέρα φύση δεν έδωσε σε εμάς αυτές τις καμπύλες, καλό θα ήταν να τρυπώσουμε μέσα στα fitness μυστικά της και να δούμε ποια διατροφή ακολουθεί για να διατηρεί αυτό το θηλυκό σώμα. Θέλω να σου σημειώσω για ακόμα μια φορά ότι οι αναλογίες και η σιλουέτα είναι θέμα γονιδίων. Οπότε μην έχεις αυταπάτες ότι αν περάσεις άπειρες ώρες στο γυμναστήριο κάνοντας squats θα αποκτήσεις τους γλουτούς της superstar! Τέλος, να ξέρεις ότι βρήκα για σένα όλες τις πληροφορίες για τη lamonade diet, το μυστικό που ακολουθεί η Beyonce όταν θέλει να χάσει βάρος.

Καταρχήν να σου συστήσω τον Marco Borges. Ο κύριος που ακούει σε αυτό το όνομα είναι ο personal trainer της τραγουδίστριας και ο άνθρωπος που περνάει της περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί της. Όπως δήλωσε, η Beyonce έχει εμμονή με την καύση θερμίδων και λίπους, οπότε επιλέγει κυρίως αερόβιες ασκήσεις και τρέξιμο, σε συνδυασμό με την αγαπημένη της μουσική πάντα. Όταν το πρόγραμμά της είναι συγκεκριμένο και απαιτητικό, επιλέγει να γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα (όπως κάνουμε κι εμείς δηλαδή). Τι βρήκα για εσένα; Το ακριβές πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί εκείνες τις μέρες και τις ασκήσεις που διατηρούν αψεγάδιαστο το σώμα της.

1. Δευτέρα

Τη Δευτέρα η προπόνησή της αποτελείται από 5 λεπτά προθέρμανση, push ups, squats, ασκήσεις yoga, ασκήσεις με βάρη, στατικό ποδήλατο, διάδρομο για χαλαρό jogging και γρήγορο τρέξιμο.

2. Τρίτη

Την Τρίτη οι ασκήσεις που ακολουθεί είναι κυρίως cardio, καθίσματα με βάρη, ασκήσεις για πόδια, push ups, ασκήσεις με μικρή μπάλα για απώλεια κυτταρίτιδας (δες ΕΔΩ τις ασκήσεις), κοιλιακούς με βάρη, στήριξη σε θέση σανίδας για σύσφιξη (δες ΕΔΩ ασκήσεις σε θέση σανίδας) και φυσικά jogging.

3. Τετάρτη

Η ημέρα αυτή περιέχει ασκήσεις με μεγάλη μπάλα, μονόζυγο, βάρη σε ελεύθερη μπάρα, ασκήσεις με βαράκια για το στήθος, εκτάσεις χεριών για εκγύμναση ώμων και jogging.

Η σταρ όταν βρίσκεται σε περίοδο που προσέχει τη διατροφή της ακολουθεί αυστηρά χορτοφαγικό μενού, το οποίο περιλαμβάνει πολλά σνακ με φρούτα και λαχανικά και δροσερά smoothies με detox ιδιότητες. “Στην απώλεια βάρους με βοήθησε πολύ ο θηλασμός. Με αυτή τη δήλωση θέλω να παροτρύνω όλες τις γυναίκες να θηλάζουν τα παιδιά τους για όσο χρονικό διάστημα είναι εφικτό”.


ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, αυτός ο συνδυασμός δημιουργήθηκε πρώτη φορά το 1941 από τον Stanley Burroughs, βοηθώντας πολύ κόσμο να χάσει κιλά. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται η Beyonce, η Angelina Jolie, η Gwyneth Paltrow και ο Jared Leto.

Η Beyonce προετοιμαζόταν για έναν ρόλο που θα υποδυόταν την 20χρονη. Για να μπει στο πετσί του ρόλου έπρεπε να χάσει αρκετά κιλά, ώστε η εικόνα της να μοιάζει περισσότερο με νεαρό κορίτσι. Πως έχασε τα κιλά; Πίνοντας νερό με λεμόνι και ακολουθώντας αυστηρή διατροφή. Σε 2 μόλις εβδομάδες κατάφερε να χάσει 10 κιλά. “Για να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα έπρεπε σωματικά να μοιάζω με κορίτσι της δεκαετίας του ’60, όπως η Twiggy. Αγαπώ το φαγητό, αλλά ήταν απαραίτητο να χάσω βάρος και να μειώσω την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Σε όλη αυτή τη διαδικασία σύμμαχός μου ήταν το νερό με λεμόνι”.

Ο σκοπός αυτού του ροφήματος

  • Καταπολεμάει τις τοξίνες και την κυκλοφοριακή συμφόρηση σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.
  • Καθαρίζει τα νεφρά, το πεπτικό σύστημα και το παχύ έντερο.
  • Εξαλείφει τα άχρηστα “απορρίμματα” από τις αρθρώσεις και τους μύες.
  • Ανακουφίζει από την πίεση τα νεύρα, τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία.
  • Διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Πως θα το φτιάξεις μόνη σου

  • 1/2 λεμόνι
  • 2 κ. σούπας σφένδαμο
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
  • Χλιαρό νερό

And More