Britney Spears: Η πριγκίπισσα της Pop έγινε το πιο fit κορίτσι! Ποια είναι τα μυστικά της;

Όταν ακούς το όνομα της, το μυαλό σου “ταξιδεύει” αβίαστα προς το τέλος του προηγούμενου αιώνα και τις αρχές του τωρινού. One More Time? Yes, Baby! Η πριγκίπισσα της Pop δεν άργησε να πραγματοποιήσει το όνειρο της και να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με την καλλίγραμμη φιγούρα της. Σήμερα, μετά από αρκετές περιπέτειες υγείας και έντονες αυξομειώσεις βάρους, η Britney Spears έχει πετύχει το ακατόρθωτο: να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και το σώμα της να εντυπωσιάζει. Εσένα και όποιον χαζεύει το Instagram Profile της. Πώς το κατάφερε; Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

Η διατροφή της

Η Britney γυμνάζεται. Πολύ. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το διατροφικό της πλάνο, αφού επιθυμεί οι τροφές της να είναι σύμμαχος της προπόνησης της, και όχι εχθρός της. Έτσι, η διατροφή της απαρτίζεται καθημερινά από 40% υδατάνθρακες (γλυκοπατάτα, ολικής άλεσης προϊόντα), 40% πρωτεΐνη (άπαχο κρέας, αυγά) και 20% καλά λιπαρά.

Στα πιάτα της, δεν θα βρεις ποτέ επεξεργασμένη ζάχαρη (σ.σ. το μυστικό της για να παραμένει αδύνατη), trans λιπαρά (αφού αποφεύγει το Junk Food, όπως ο σκύλος τη γάτα) και τους υδατάνθρακες, που δεν είναι ολικής αλέσεως.

Τα τελευταία χρόνια, έχει ανακαλύψει μία νέα Nutrition εμμονή: τα βιολογικά προϊόντα. Της αρέσει να πηγαίνει σε ειδικά μαγαζιά και να τα προμηθεύεται η ίδια ή μαζί με τον σύντροφο της, προκειμένου να ελέγχουν την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στα γεύματα και τους χυμούς τους.

Στην διάρκεια της ημέρας απολαμβάνει μικρά και συχνά γεύματα χαμηλά σε θερμίδες, ώστε να μην πέφτει στην παγίδα της υπερκατανάλωσης και της αύξησης του αριθμού στη ζυγαριά. Καθημερινά καταναλώνει μέχρι 1.200 θερμίδες – λίγες, αλλά αποδοτικές για την ίδια, αφού συνδυάζει όλες τις κατηγορίες τροφίμων.

Ποιο είναι το μυστικό της, για να μην ενδίδει σε ατασθαλίες; Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της, πολύ απλά δεν αγοράζει τίποτα γλυκό, ούτε καν τα υλικά, για να μπορεί να τα παρασκευάσει, ούτως ώστε τη στιγμή που η λιγούρα “χτυπήσει” δαιμονικά το στομάχι της, να μην παρασυρθεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

Η γυμναστική της

Η Πριγκίπισσα της Pop χορεύει. Καθόλου ερασιτεχνικά. Βρήκε το δικό της τρόπο να γυμνάσει το σώμα της και να τονώσει τους μύες της. Ο χορός είναι ένα είδος γυμναστικής που την ηρεμεί πνευματικά, την βοηθάει να κάψει θερμίδες και να μειώσει το σωματικό λίπος, πριν καν ολοκληρώσει την τελευταία φιγούρα. Όταν, όμως, δεν είναι στα πάνω της, προτιμάει να τρέξει στο διάδρομο του γυμναστηρίου για 30 λεπτά, εναλλάσσοντας συχνά την ένταση της άσκησης.

Παράλληλα, δοκιμάζει διάφορα Spinning Classes, μαζί με τον σύντροφο της και έτσι λέει “Bye, Bye, Bye” στα ισχυρά παχάκια στο κάτω μέρος της κοιλιάς και επιταχύνει τον μεταβολισμό της, όσο η ίδια αισθάνεται ευεξία. Μετά το ποδήλατο, το κορίτσι που έχει συνδέσει την Pop με το όνομα του, γυμνάζει όλο της το σώμα με αντιστάσεις και βαράκια σε ένα κοκτέιλ προπόνησης που της έχει ετοιμάσει ο καλύτερος Fitness Expert που θα μπορούσε να έχει γνωρίσει, το αγόρι της.

Πριν σε αφήσω, μην ξεχάσω να σου πω ότι η Britney γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα με κάθε της προπόνηση να διαρκεί περίπου 70 λεπτά και να ολοκληρώνεται με Yoga, για χαλάρωση σώματος και πνεύματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

And More