Emma Watson: Η πρωταγωνίστρια του “Beauty and the Beast” αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της

Την Πέμπτη που μας έρχεται η ταινία “Beauty and the Beast” θα καταλάβει τη μεγάλη οθόνη στους ελληνικούς κινηματογράφους. Πρωταγωνίστρια του film είναι φυσικά η Emma Watson που θα την απολαύσουμε στο ρόλο της πριγκίπισσας της Disney “Belle”, η οποία ναι μεν έχει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, αλλά όπως δηλώνει η ίδια δυσκολεύτηκε αρκετά με τις τεχνικές χορού που διδάχθηκε για χάρη του ρόλου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν τα fitness μυστικά που ανήκουν στο lifestyle της και που δεν παρέλειψε ακόμα και στα γυρίσματα της ταινίας. Τι τρώει για πρωινό; Τι γυμναστική ακολουθεί και τι κάνει όταν “πατάει skip” στις προπονήσεις της; Τι συμβουλές μας δίνει για τις ημέρες του hangover;

Πριν κλείσουμε εισιτήρια για να δούμε αυτήν την ταινία που πως και πως περιμένουμε, ας κάνουμε scroll down και ας τσεκάρουμε όλα όσα είπε…

Ενώ λοιπόν μπορεί να έχεις στο μυαλό σου την Emma Watson σαν μια “ντελικάτη” κοπέλα, η ίδια καταρρίπτει αυτόν το μύθο. Για τις χορευτικές κινήσεις που έπρεπε να μάθει σαν “Belle”, η ίδια άφησε στην άκρη τα παπούτσια του μπαλέτου και αντ’ αυτού πήρε ένα ζευγάρι snekares, καθώς την βόλευαν περισσότερο.

Ποια είναι η γνώμη της για το χορό;
Η ίδια δήλωσε: “Ο χορός είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Περιλαμβάνει πολλά τεχνικά κομμάτια που με πίεσαν πολύ για να τα μάθω μέσα σε ένα μήνα. Χρειάστηκε αρκετή επιμονή και υπομονή, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.”



Ποιο είναι το πρωινό που τη διατηρεί αδύνατη και δραστήρια;

Η νεαρή star είναι μεγάλη οπαδός της μεξικάνικης κουζίνας και δηλώνει πως το αγαπημένο της μεξικάνικο εστιατόριο είναι το La Esquina στη Νέα Υόρκη. Παρόλα αυτά, αν μπεις στην κουζίνα της σίγουρα θα βρεις mexican food και υλικά, καθώς η ίδια φτιάχνει το δικό της taco κάθε πρωί το οποίο περιλαμβάνει αρκετή πρωτεΐνη.

Η Emma είπε: “Παίρνω μια έτοιμη τορτίγια και τη γεμίζω με γουακαμόλε, αυγά scrambled και salsa τα οποία και φτιάχνω μόνη μου. Είναι απλό και σίγουρα πεντανόστιμο”.


Τι γυμναστική ακολουθεί;

Η Emma σίγουρα δεν είναι η star που θα περάσει τρεις ώρες στο γυμναστήριο για να δει άμεσα αποτελέσματα. Προτιμάει να γυμνάζεται συστηματικά και από λίγη ώρα. Συγκεκριμένα επιλέγει μια 30λεπτη προπόνηση με τη fitness instructor Emily Drew, η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις stretching, ενδυνάμωσης και ακινησίας.

Οι ασκήσεις stretching λοιπόν, βοηθούν την Emma να έχει μια σωστή στάση σώματος, ενώ από την άλλη οι ασκήσεις ενδυνάμωσης “εμβαθύνουν” στην καλύτερη όψη των κοιλιακών και των μηρών της ηθοποιού. Τέλος, οι ασκήσεις ακινησίας είναι κατά βάση yoga, οι οποίες βοηθούν την Emma να διαλογιστεί και να αποβάλει το στρες, ενώ ταυτόχρονα σμιλεύουν τη σιλουέτα της.

Τέλος, ένα από τα είδη γυμναστικής που ανήκουν στις εμμονές της τον τελευταίο καιρό, είναι το box που εκτός από σωματικά οφέλη, ενισχύει και την αυτοπεποίθησή της.

Τι τρώει μετά από μια βραδιά hangover;
Η Watson είναι fan των mojitos και ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν πιει μερικά cocktail παραπάνω. Ποια είναι λοιπόν η “θεραπεία” της: “Για να συνέλθω μετά από μια βραδιά hangover, ποντάρω και πάλι στη πρωτεΐνη. Επιλέγω ένα αγγλικό πρωινό που περιλαμβάνει λουκάνικο από κοτόπουλο και μαύρα φασόλια. Ένα γεύμα με λίγα λιπαρά και με πολλά θρεπτικά συστατικά που μου προσφέρει ενέργεια”.

Τι κάνει όταν δεν προλαβαίνει να γυμναστεί;
Η Emma είναι ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια. Πως τα συνδυάζει λοιπόν όλα αυτά; Πολλές φορές χρειάζεται να κάνει “skip” στην προπόνησή της, αλλά η ίδια καίει τις extra θερμίδες μέσω… του ακτιβισμού!

Ένα από τα τελευταία “έργα” της είναι να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κινητά τους τηλέφωνα και να ξεκινήσουν το διάβασμα ενός βιβλίου. Περπατάει στους δρόμους και στο μετρό, μιλάει με τον κόσμο, μοιράζεται τις ιδέες της και κολλάει στους τοίχους stickers που παρακινούν τους ανθρώπους να αλλάξουν τρόπο ζωής.

Αυτός λοιπόν είναι ο δικός της τρόπος “εκγύμνασης” όταν απουσιάζει από το πλευρό της fitness instructor της.

Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της;
Η πρώην πρωταγωνίστρια της ταινίας Harry Potter δεν ξεχνάει ποτέ να πάρει τα συμπληρώματα διατροφής της. Η ίδια παίρνει κάψουλες με Ω-3 λιπαρά και βιταμίνη C που μειώνουν τον κίνδυνο για καρδιακή νόσο, διατηρούν σωστή τη λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και αποφέρουν μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

And More