FERGIE: Η M.I.L.F. αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της

Το κείμενο ξεκινάει με την εξής ερώτηση “Μα καλά, τι κάνει η Fergie και έχει αυτό το υπερφανταστικό κορμί;”. Αφού έκανα την απαραίτητη εισαγωγή, πρέπει να σε ενημερώσω ότι η Fergie είναι επίσημα η M.I.L.F. του Hollywood, καθώς έβγαλε νέο τραγούδι με αυτόν τον τίτλο και δημοσίευσε φυσικά το κατάλληλο video clip, δείχνοντάς μας πως τα 40 είναι… τα νέα 20 (οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες). Αυτό που μας έμεινε από το video, είναι σίγουρα οι τέλειοι γλουτοί της, τα γυμνασμένα και φανταστικά της πόδια και η γραμμωμένη κοιλιά της, παρόλο που ήδη έχει ένα παιδί.

Αν θυμάσαι τη Fergie από παλιά, σίγουρα θα είχες παρατηρήσει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, με τις ζουμερές αλλά γυμνασμένες καμπύλες. Το θέμα όμως είναι πως γίνεται να έχει περάσει τουλάχιστον μια δεκαετία και εκείνη να παραμένει έτσι! Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την περιέργεια, με οδήγησαν στην αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τα fitness μυστικά της, ώστε να μάθουμε κι εμείς επιτέλους ποια διατροφή ακολουθεί και τι γυμναστική κάνει για να διατηρήσει αυτό το κορμί, που μόνο εγκεφαλικά προκαλεί!


Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Θα ξεκινήσω αυτό το κομμάτι λέγοντάς σου πως η Fergie είναι από τις λίγες σταρ που δεν έχουν personal trainer. Αυτό συμβαίνει γιατί βλέπει τη γυμναστική σαν ένα τρόπο να ηρεμήσει και να χαλαρώσει, χωρίς να δέχεται εντολές και παραδείγματα από άλλους. Όταν βρίσκεται σε περιοδεία και η γυμναστική λείπει από το πρόγραμμά της, οι εντατικές πρόβες και ο χορός είναι τα μυστικά που τη διατηρούν αδύνατη και γυμνασμένη.


Squats and… Squats

Η sexy τραγουδίστρια για να γυμνάσει του τετρακέφαλους, τους οπίσθιους μηρούς και τους γλουτούς επιλέγει ένα από τα μεγαλύτερα trends γυμναστικής της εποχής, τις ασκήσεις squats. Επιπλέον, αυτός είναι ένας από τους λόγους που βοήθησαν στη στάση του σώματός της και στην απόκτηση των γυμνασμένων ραχιαίων.

Προβολές ποδιών
Για όσες δεν γνωρίζετε, αυτές οι ασκήσεις είναι στην ουσία σαν περπάτημα με βυθίσεις. Φέρνεις δηλαδή το μπροστινό πόδι σε ορθή γωνία, το πίσω είναι ελαφρώς λυγισμένο και η πλάτη ίσια. Τεντώνεις τα πόδια σου, σηκώνεσαι τελείως όρθια και κάνεις ξανά την ίδια άσκηση. Αφού λοιπόν εγώ, η fitness editor, σου εξήγησα πως έχουν τα πράγματα, τώρα πρέπει να σου πω ότι αυτή η άσκηση είναι από τις αγαπημένες της Fergie. Γυμνάζει με αυτόν τον τρόπο τα πόδια και τους γλουτούς της και ακολουθεί αυτή τη γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα από 30 επαναλήψεις.


“Η γυμναστική βοηθάει πολύ στην αυτοεκτίμησή μου. Είναι ένας τρόπος για να επενδύσω στην υγεία μου και στη σωματική μου εικόνα. Όταν ολοκληρώνω διάφορες ασκήσεις νιώθω καλά που μπόρεσα να φτάσω τον εαυτό μου στα άκρα, χωρίς να τα παρατήσω”.

Step up
Με αυτόν τον όρο αναφέρομαι στο κλασικό ανέβασμα σκαλοπατιών, κάτι που κάνει η σταρ στις σκάλες του σπιτιού της ή με κάποιο βοηθητικό όργανο 2 φορές την εβδομάδα από 20 επαναλήψεις. Για ακόμα μια φορά μας δείχνει πως δίνει τεράστια σημασία στη περιοχή από τη μέση και κάτω.


Χορός

Όπως σου ανέφερα και πιο πάνω, η sexy τραγουδίστρια αγαπάει το χορό γιατί τη γυμνάζει και την ηρεμεί. Ανήκει στο πρόγραμμα της σχεδόν σε καθημερινή βάση, μιας και είναι μέρος του επαγγέλματός της.


Τρέξιμο

Η αγαπημένη της cardio άσκηση που τη διατηρεί αδύνατη, γυμνάζει όλο της σώμα και ειδικά τα πόδια. Κάποιες φορές μπορεί να τρέξει 3 χιλιόμετρα, ενώ κάποιες άλλες χρησιμοποιεί το τρέξιμο σαν προθέρμανση.

Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι που η μουσική παρακινεί τους ανθρώπους να γυμναστούν. Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα τραγούδι για τζόκινγκ αυτό θα ήταν το “Violet” από Hole.”


Extra Info

Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών της Αμερικής, όταν υπόκεινται σε πλαστικές επεμβάσεις ζητούν το σώμα της Fergie.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Fergie τρώει μόνο φυσικές τροφές και ποτέ σε επεξεργασμένη μορφή. Καταναλώνει γεύματα κάθε 3 ώρες, για να ενεργοποιεί το μεταβολισμό της και ακολουθεί πάντα και πιστά τις οδηγίες της διατροφολόγου Carrie Wiatt.


ΠΡΩΙΝΟ

Η Fergie ξεκινάει την ημέρα της με μια ομελέτα λαχανικών και καυτερής σος. Δεν θέλω να σοκαριστείς, αλλά η ομελέτα της περιέχει 6 ολόκληρα αυγά. Όταν όμως έχει στο πρόγραμμά της το πρωινό τζόκινγκ, τότε προτιμάει κάτι πιο ελαφρύ, όπως 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης με φυστικοβούτυρο.

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
Μια από τις αγαπημένες της επιλογές είναι το γιαούρτι (115gr.) χωρίς λιπαρά με 2 κουταλιές της σούπας βρώμης. Μπορεί κάποιες φορές να αντικαταστήσει το γιαούρτι με cottage cheese.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Αυτό το γεύμα της περιλαμβάνει 120γρ. φιλέτο κοτόπουλο, πράσινα λαχανικά, μισό αβοκάντο, μισό γκρέιπφρουτ και dressing.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
Το γεύμα αυτό καταλαμβάνουν κυρίως οι ριζογκοφρέτες με μοτσαρέλα ή οι μπάρες δημητριακών πλούσιες σε πρωτεΐνη.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
Πριν το βραδινό της γεύμα, η Fergie απολαμβάνει μια ελαφριά σούπα, αμύγδαλα και καρότα με χούμους.

ΒΡΑΔΙΝΟ
Η τραγουδίστρια προσπαθεί πάντα να διατηρεί τα μαλλιά και το δέρμα της σε καλή κατάσταση. Για αυτό το λόγο στο βραδινό της γεύμα πρωταγωνιστεί ο σολομός, 1 φλιτζάνι κουσκούς ολικής άλεσης, 2 φλιτζάνια λαχανικά, 2 κουταλιές της σούπας καυτερή σος. Εναλλακτικά, προτιμάει μαριναρισμένο κοτόπουλο σε βαλσάμικο, σπανάκι και καστανό ρύζι.


Extra Info

Στην Fergie αρέσουν πολύ τα ενεργειακά ποτά χωρίς ζάχαρη, το φυστικοβούτυρο και η καυτερή σος. Για αυτό το λόγο αυτές οι επιλογές πρωταγωνιστούν σε κάθε της απόλαυση.

Αφού λοιπόν αναλύσαμε όλα τα μυστικά της που αφορούν τη γυμναστική και τη διατροφή, ήρθε η ώρα να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε ακούγοντας το νέο της τράγουδι (η πηγή έμπνευσής μου για αυτό το άρθρο). Όπως σου ανέφερα και στην εισαγωγή, το νέο single ονομάζεται M.I.LF. και μέσα στο βίντεο πρωταγωνιστούν sexy μανούλες, όπως η Kim Kardashian, η Alessandra Ambrosio, η Crissy Teigen.

Κράτα το

And More