Η προετοιμασία των μοντέλων της Victoria’s Secret! Οι χρυσοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις

Το show της Victoria’s Secret ολοκληρώθηκε. Και κάπου εδώ μπορούμε να πούμε: “Thanks God”! Η αλήθεια είναι ότι μας είχε πιάσει ένα άγχος για το show. Μόνο και μόνο που βλέπεις όλα αυτά τα καλλίγραμμα μοντέλα πάνω στην πασαρέλα, παθαίνεις ένα αμόκ. Τέλειοι κοιλιακοί, σούπερ γλουτοί, “ατελείωτα” πόδια και όλα αυτά συνοδεύονται πάντα από υπερφανταστικά εσώρουχα. Το βάσανο όμως δεν τελειώνει εδώ! Για ένα μήνα ακόμα (περίπου) θα ασχολούμαστε με τους Αγγέλους. Τι έγινε και τι δεν έγινε στο show, τι έφαγαν, τι ήπιαν, τι γυμναστική έκαναν.

Σήμερα που λες, θα ασχοληθούμε με όλα αυτά. Τα θέματα του fitness δηλαδή. Καταλαβαίνεις ότι για να εμφανιστούν έτσι τα μοντέλα στην πασαρέλα “εργάστηκαν” πολύ σκληρά. Όχι, δεν τις άγγιξε κάποιο μαγικό χέρι και από τη μια στιγμή στην άλλη απέκτησαν οοοολα αυτά. Οι ίδιες πρόσεχαν πολύ τη διατροφή τους, γυμναζόντουσαν καθημερινά ένα μήνα πριν το show, και φυσικά είχαν ξεχάσει τις λέξεις ατασθαλίες και τσιμπολογήματα! Τι ακριβώς όμως έκαναν; Εννέα από τα πιο διάσημα μοντέλα του show αποκάλυψαν το “τελετουργικό” που ακολούθησαν πριν από αυτήν τη φαντασμαγορική εμφάνιση.

Jasmine Tookes

“Φροντίζω να παραμένω σε φόρμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά όταν διανύω το μήνα που θα εμφανιστώ στο show βάζω δυο extra προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Μου αρέσει πολύ να κάνω squats! Επίσης κάνω P90x, ένα extreme workout με αερόβιες ασκήσεις. Είναι τόσο σπουδαία προπόνηση. Σε γενικές γραμμές γυμνάζομαι επτά ημέρες την εβδομάδα πριν από την πασαρέλα, ενώ κανονικά θα γυμναζόμουν τρεις”


Josephine Skriver

“Ως μοντέλο πρέπει να είμαι σε φόρμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά όταν πλησιάζει το show γυμνάζομαι πάρα μα πάρα πολύ. Συνήθως κάνω λιγότερο cardio και περισσότερες ασκήσεις με βάρη για να τονωθούν οι μύες. Από τις αγαπημένες μου προπονήσεις είναι το box στο Gotham Studio στη Νέα Υόρκη”.


Alessandra Ambrosio

“Πριν το show παρακολουθώ σαν μανιακή τα Brazil Butt Lift Classes που δίνουν έμφαση στους γλουτούς και στα πόδια. Θεωρώ ότι είμαι σε καλύτερη φόρμα τώρα, παρά πριν από δέκα χρόνια. Οι κόποι μου αποδίδουν καρπούς”.


Devon Windsor

“Κάνω αρκετές προπονήσεις πιλάτες, box και αλματάκια επί τόπου με σχοινάκι. Έχω δοκιμάσει κάθε work out class στη Νέα Υόρκη. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω απλά στο γυμναστήριο και να τρέχω στο διάδρομο. Μου αρέσει να κάνω γιόγκα, πιλάτες, box, τα πάντα που μπορούν να τονώσουν το σώμα και τη ψυχολογία μου”.


Ming Xi

“Εγώ προσωπικά έχω personal trainer, οπότε μπορώ να κάνω εντελώς διαφορετικές ασκήσεις κάθε μέρα. Πριν το show περνάμε καθημερινά μαζί από μια ώρα στο γυμναστήριο και έπειτα κάνουμε τις δικές μας ασκήσεις”.


Cindy Bruna

“Είναι πολύ σκληρή η προετοιμασία για το show της Victoria’s Secret. Έχω personal trainer ο οποίος έχει αναλάβει την καθημερινή μου προπόνηση πριν από το show”.


Elsa Hosk

“Πριν από το show κάνω προπονήσεις box και παρακολουθώ πολλά μαθήματα που λέγονται Flybar. Είναι ένα είδος γυμναστικής που τονώνει, σφίγγει το σώμα και το γραμμώνει”.


Adriana Lima

“Κάνω πάρα μα πάρα πολλά επιτόπια άλματα με σχοινάκι, ένα μήνα πριν το show. Το προσωπικό μου πάθος είναι το box τα τελευταία 10 χρόνια. Από τη στιγμή που ξέρω ότι θα εμφανιστώ με εσώρουχα και θα με δει εκατομμύρια κόσμος, προσπαθώ να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είμαι σε σούπερ φόρμα. Φυσικά γυμνάζομαι κάθε μέρα πριν το show”.


Lily Aldridge

“Το δικό μου πάθος είναι το μπαλέτο. Κάνω όλο το χρόνο, αλλά λίγους μήνες πριν το show κάω καθημερινές προπονήσεις”.

And More