Izabel Goulart: 20+1 φορές που μας έπεισε να πάμε γυμναστήριο

Θα ξεκινήσω με τις απαραίτητες συστάσεις. Αν και δεν θα έπρεπε… νομίζω! Οκ, δεν είσαι υποχρεωμένη να ξέρεις την Izabel Goulart. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι ξανά, καλύτερα αν δεν την ήξερες. Όσο καλύτερα την γνωρίζεις, τόσο θα γίνεται η fitness εμμονή σου. Με την αρνητική ή τη θετική έννοια.

Η Izabel είναι Άγγελος της Victoria’s Secret. Είναι και fitness freak. Όχι γιατί έτσι ξύπνησε μια μέρα. Η γυμναστική αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς της από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Ναι, έτσι είχε δηλώσει. Νομίζω ότι με μια γρήγορη ματιά μπορείς να το καταλάβεις. Άψογοι κοιλιακοί, γραμμωμένα πόδια, τέλειοι γλουτοί. Όλα αυτά είναι έργο σκληρής γυμναστικής.

Την ακολουθώ στο instagram. Και οι φωτογραφίες της έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εμένα. Αν την ακολουθείς κι εσύ, είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για σένα. Είναι άπειρες οι φορές που βαριόμουν να πάω γυμναστήριο και αποφάσισα να κάτσω στον καναπέ μου να χαζέψω στο insta. Η Izabel Goulart όμως δεν με άφησε. Ανέβασε μια φωτογραφία, την είδα, πείσμωσα, και κατέληξα στο διάδρομο του γυμναστηρίου για μια ώρα. Για αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου τις καλύτερες φωτογραφίες της την ώρα που γυμνάζεται. Έτσι, για να πείσει και εσένα.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις φωτογραφίες!

Κάνε κλικ εδώ και δες τα fitness μυστικά της!

And More