Κάν’το όπως οι σταρ: Τα είδη γυμναστικής που αγαπούν 11 fit διάσημες

Σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα θέματα μέσα στην εβδομάδα, θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο χαλαρό και το πιο διασκεδαστικό. Ενώ συνήθως μιλάμε για δίαιτες, τροφές που αδυνατίζουν, ασκήσεις που εξαφανίζουν το λίπος και πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε την ιδανική σιλουέτα, τα θέματα που αφορούν τις διάσημες, όπως το σημερινό, έχουν άλλο ενδιαφέρον. Ναι μεν, είναι μια πηγή έμπνευσης και ελπίζω να ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιμονή σου, αλλά από την άλλη είναι αρκετά ωραίο να “τρυπώνουμε” στην καθημερινότητα των επωνύμων και να μαθαίνουμε πως αυτές διατηρούνται σε φόρμα. Ναι, δεν είμαστε μόνο εμείς που προσπαθούμε για την καλύτερη εικόνα μας. Κάνουν κι εκείνες εξίσου σκληρή δουλειά να έχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Το σημερινό θέμα λοιπόν, είναι αφιερωμένο στις πιο καλλίγραμμες διάσημες που βλέπεις στην τηλεόραση και στο intagram, στις ασκήσεις που επιλέγουν, αλλά και σε κάποια είδη γυμναστικής που βαριούνται. Ναι ναι, και αυτές βαριούνται κάποιες φορές.

Πάμε να διαβάσουμε τι έχουν πει σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους και πως καταφέρνουν να έχουν αυτό το σώμα.

 

Gigi Hadid

Η Gigi είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή της: “Μεγάλωσα κάνοντας ιππασία και παίζοντας βόλεϊ. Ειλικρινά, όταν πήγα στη Νέα Υόρκη και έπρεπε να γυμναστώ σε γυμναστήριο, νόμιζα ότι θα πεθάνω τόσο πολύ που βαριόμουνα. Το τρέξιμο στον διάδρομο δεν είναι και το αγαπημένο μου, αλλά πραγματικά θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν και διασκεδάζουν. Επειδή όμως, έπρεπε να ασχοληθώ με κάτι, επέλεξα το boxing γιατί μου φαίνεται κάπως πιο επιθετικό. Από τότε το αγάπησα.”

 

Bella Hadid

Η μικρότερη αδελφή της Gigi προτιμάει κι εκείνη το boxing. Για την ακρίβεια είπε: “Όταν κάνω προπόνηση μου αρέσει να γυμνάζομαι με πολύ σκληρό τρόπο και για δύο ώρες. Για αυτό μου αρέσει το boxing. Για παράδειγμα δεν έχω αδυναμία στη yoga γιατί πιστεύω ότι σε χαλαρώνει πολύ”.

 

Adriana Lima

“Σε γενικές γραμμές μου αρέσει να αλλάζω την προπόνησή μου μια στο τόσο. Μου αρέσει πολύ το boxing, αλλά τον τελευταίο καιρό κάνω κυρίως μια κυκλική προπόνηση και τρέξιμο. Το να κρατιέσαι σε φόρμα θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Εμένα μου αρέσει να τρώω τα πάντα, ακόμα κι αν έχουν πολλές θερμίδες, αλλά έπειτα θα κάνω πιο σκληρή γυμναστική. Επίσης, αν ταξιδεύω και το ξενοδοχείο μου δεν έχει γυμναστήριο, ή θα πάω για τρέξιμο ή θα κάνω ασκήσεις με σχοινάκι στο δωμάτιο”.

 

Jennifer Lopez

H διάσημη τραγουδίστρια έχει δύο trainers, την Tracy Anderson και τον David Kirsch. Η ίδια είπε: “Μου αρέσει να περιλαμβάνω πολλές ασκήσεις στην cardio προπόνησή μου, όπως τον χορό και το τρέξιμο. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να αλλάζεις την προπόνησή σου για να μην τη συνηθίζει το σώμα σου”.

 

Kate Bosworth

“Κυρίως μου αρέσει να τρέχω. Αν πάω στο γυμναστήριο μπορεί να διανύσω και 4 χιλιόμετρα. Όταν ξεκίνησα αυτήν τη γυμναστική έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο και ότι δεν θα τα κατάφερνα. Μετά όμως το συνήθισα και όταν ξεκίνησα να βλέπω την αλλαγή στο σώμα μου έπαθα εμμονή με το τρέξιμο”.

 

Jennifer Aniston

“Θεωρώ ότι το μυστικό για τέλεια σιλουέτα είναι να αλλάζεις συνεχώς την προπόνησή σου. Εγώ αυτό κάνω γιατί μου αρέσει να “εκπλήσσω” τους μύες μου. Μου αρέσει πολύ να κάνω ορειβασία, αερόβια γυμναστική και yoga”.

 

Miley Cyrus

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι η απόλυτη yogi. Η ίδια είχε πει: “Δεν κάνω yoga για να δω την αλλαγή στο σώμα μου. Κάνω yoga για την υγεία του μυαλού μου και της ψυχής μου. Αν δεν κάνω μπορεί να τρελαθώ”.

 

Natalie Portman

“Όταν έχω χρόνο κολυμπάω ή κάνω πεζοπορία. Βάζω το μωρό στην πλάτη για να έχω extra βάρος και ξεκινάω να περπατάω. Συνήθως λοιπόν, γυμνάζομαι με το παιδί μου. Παλιότερα είχα και personal trainer, αλλά πλέον δεν έχω χρόνο για αυτά”.

 

Emily Ratajkowski

“Δεν είμαι άνθρωπος του γυμναστηρίου. Μου αρέσει όμως να περπατάω και να κάνω yoga”.

 

Kate Hudson

“Η γυμναστική μου εξαρτάται από το χρόνο που έχω και τη διάθεσή μου. Μπορεί δηλαδή να κάνω λίγο stretch και μερικές ασκήσεις yoga, και κάποιες άλλες φορές που θέλω να ιδρώσω, να κάνω αεροβική γυμναστική ή spinning. Άλλες φορές θα κάνω ασκήσεις για γλουτούς ή pilates”.

 

Zoe Kravitz

Δεν έχω personal trainer. Η γυμναστική είναι για εμένα ο χρόνος που πρέπει να αφιερώσω στον εαυτό μου. Επίσης η γυμναστική μου εξαρτάται από το μέρος που βρίσκομαι. Μπορεί να πάω για τρέξιμο, να περπατήσω ή να κάνω ελλειπτικό στο γυμναστήριο”.

And More