Κάντο όπως οι Βραζιλιάνες! 6 Top models από τη Βραζιλία και τα μυστικά τους για τέλειο σώμα

Αν το modeling είχε Mundial, τότε σε αυτό νικήτριες θα ανακηρύσσονταν χωρίς αμφιβολία οι Βραζιλιάνες (και εκεί δηλαδή, εκτός από το ποδόσφαιρο!). Μια χώρα που φημίζεται για τα απίστευτα κορμιά και τα ακόμη πιο εξωπραγματικά γυναικεία οπίσθια και το αποδεικνύει με τις εκπροσώπους της στο χώρο της μόδας. Από τη Gisele μέχρι την Alessandra Ambrosio και από την Iza Goulart ως την Andrianna Lima η βραζιλιάνικη ομορφιά ξεχειλίζει και προκαλεί… ζαλάδα.

Γιατί “στη Βραζιλία η παράδοση θέλει τα αγόρια να παίζουν ποδόσφαιρο και τα κορίτσια να παίζουν με τη μόδα”. Τάδε έφη Alessandra Ambrosio και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερη ατάκα για να περιγράψουμε το θέμα.

Τα fitness μυστικά έξι αυθεντικών βραζιλιάνικων κορμιών για να διατηρούνται σε φόρμα. Γιατί όσο ο καλός σου βλέπει μπάλα, εσύ μπορείς να βάλεις πλώρη για brazilian σώμα! Gisele, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Iza Goulart, Isabeli Fontana και Raquel Zimmermann είναι έξι από τα πιο επιφανή μοντέλα στο χώρο της μόδας παγκοσμίως. Κι εμείς έχουμε τα μυστικά τους…

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για μάθεις τι κάνει κάθεμια τους για να είναι σε φόρμα.

Η Vogue και η μπάλα…
Με αφορμή το εναρκτήριο λάκτισμα του παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου στην εξωτική Βραζιλία, η Vogue “τσίμπησε” τέσσερα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της χώρας και τους ζήτησε να συζητήσουν για μπάλα. Η Alessandra Ambrosio, η Adriana Lima, η Raquel Zimmermann και η Isabeli Fontana φοράνε “αθλητικά” και εξηγούν στο τεύχος Ιουνίου, τι σημαίνει η στρογγυλή θεά για τα κορίτσια από τη Βραζιλία.

Και μπορεί καμιά τους να μην έχει ασχοληθεί με τη μπάλα, ούτε ως παιδί, όλες όμως είναι ενθουσιασμένες που φέτος το ποδόσφαιρο γυρίζει στη “μαμά” του. “Η μπάλα ποδοσφαίρου είναι το πρώτο δώρο που παίρνει κάθε παιδί στη Βραζιλία. Από την ώρα που μαθαίνεις να μιλάς, σου λένε ‘ορίστε η μπάλα’” εξηγεί η Ambrosio, ενώ η Fontana σημειώνει πως ως μανούλα πλέον, πίεσε το γιο της να μάθει μπάλα, γιατί απλά είναι μέρος της βραζιλιάνικης κουλτούρας.

Δες ένα μικρό βίντεο από τη φωτογράφηση του Steven Meisel για το τεύχος Ιουνίου εδώ…

Read More

And More