Kourtney Kardashian: Η σταρ που γυμνάζεται 6 φορές την εβδομάδα μοιράζεται τα fitness μυστικά της

Μπορεί όταν το μυαλό σου επεξεργάζεται τον συνδυασμό Kardashians και Fitness, η σκέψη σου να οδηγείται αυτόματα στην Kloe (που δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο της πιο εντυπωσιακής αλλαγής), όμως, και η Kourtney Kardashian διαθέτει ένα εξίσου γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα. Μετά από ένα χρόνο σκληρής διατροφής και γυμναστικής, η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας και μητέρα τριών παιδιών απέκτησε τις αναλογίες που ήθελε να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα της. Πώς το κατάφερε; Ποια είναι τα δικά της fitness μυστικά;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Η διατροφή της

Πριν σου περιγράψω τι περιλαμβάνει το ημερήσιο μενού της, θέλω να “κρατήσεις” ότι η Kourtney έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα βιολογικά προϊόντα. Μπορεί να μην θεωρεί τον εαυτό της φανατικό οπαδό του “Clean Eating“, όμως, η πραγματικότητα ίσως και να την διαψεύδει. Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πολύ καλά καθαρισμένα και χωρίς καθόλου συντηρητικά βρίσκονται όχι μόνο στο δικό της πιάτο, αλλά και των τριών παιδιών της, στα οποία προσπαθεί να εξηγήσει πόσο σημαντικό ρολό διαδραματίζει η ποιότητα των τροφών στη συνολική διατροφή ενός ατόμου.

Έτσι, στο πρωινό της πιάτο θα βρεις φρέσκο και βουτυρώδες αβοκάντο, συνοδευμένο με βραστά αυγά και ένα δροσερό ρόφημα. Το μεσημεριανό της συνδυάζει καθαρή πρωτεΐνη, όπως παραδείγματος χάρη μερικά λιπαρά ψάρια, με φρέσκα λαχανικά, ενώ το τελευταίο πιάτο της ημέρας είναι γεμάτο με φρούτα και λαχανικά, τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία των φυσικών λιποδιαλυτών.

Αυτή την περίοδο, ακολουθεί μία πιστά μία κετογονική δίαιτα, χωρίς καθόλου γαλακτοκομικά προϊόντα, αφού, όπως γράφει και η ίδια στο blog της, έχει δει θεαματική αλλαγή στο δέρμα και το σώμα της. Από την κατηγορία των διαιτητικών, οι αγαπημένες της τροφές είναι τα δημητριακά ολικής αλέσεως, οι νιφάδες κουάκερ, αλλά και το μηλόξυδο, που ενεργοποιεί ταχύτατα τον μεταβολισμό και τη διαδικασία καύσης λίπους.

Στα μεγάλα της don’ts (γιατί το κορίτσι αυτό δεν παρεκκλίνει εύκολα και συχνά από τη διατροφή του) είναι οι τροφές πλούσιες σε ζάχαρη, το επεξεργασμένο αλεύρι και το αλκοόλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Η γυμναστική της

Μπορεί πριν από τη γέννηση των παιδιών της, η ίδια να μην ήταν και το πιο σωστό “Fitness – Girl”, όμως, όλα άλλαξαν μετά τη γέννηση του Mason. Πλέον, η Kourtney γυμνάζεται 6 (ναι, καλά, διάβασες) φορές την εβδομάδα, δηλώνοντας φαν των πρωινών προπονήσεων. Εκεί, βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και ξεκινάει την γεμάτη ημέρα της με ενέργεια και όρεξη να δουλέψει. Παράλληλα, επειδή τρέχει με άδειο στομάχι, στοχεύει κατευθείαν στην καύση λίπους και αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με την Personal Trainer της, Amanda Lee, της αρέσει να συνδυάζει ασκήσεις τύπου cardio με εκείνες που έχουν αυξημένη δυσκολία, λόγω των αντιστάσεων. Οι τρεις διάσημες αδερφές ακολουθούν HIIT Classes, τη μέθοδο της διαλειμματικής προπόνησης υψηλής προπόνησης δηλαδή, η οποία φημίζεται για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Προσφέρει τόνωση, σύσφιξη, ανόρθωση, αλλά και καύση λίπους. Όλο συνδυάζονται σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ προπόνησης και άθλησης.

Μία φορά την εβδομάδα, παρακολουθεί μαθήματα box, που την κάνουν να ιδρώνει και να αποφορτίζεται από τις αρνητικές σκέψεις που συχνά “περνούν” την πόρτα του μυαλού και της ψυχής της.

Τέλος, μην σου κάνει εντύπωση, αν σύντομα την δεις να ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram της με ποδήλατο, αφού είναι ο αγαπημένος της καλοκαιρινός τρόπος άθλησης.

 

And More