Lea Seydoux: Η σέξι Γαλλίδα αποκαλύπτει τα μυστικά που τη διατηρούν αδύνατη

Lea Seydoux. Το κορίτσι με το πορσελάνινο πρόσωπο και εκείνο το σαγηνευτικό ντροπαλό χαμόγελο που ερωτεύεσαι ακόμα περισσότερο όταν το χαριτωμένο κενό ανάμεσα στα δόντια της κάνει την εμφάνισή του.

Η Λέα είναι Γαλλίδα ηθοποιός και φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία “Spectre“. Θα έχεις δει σίγουρα την αφίσα από την ταινία με το εντυπωσιακό ασημί silk φόρεμα που αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της. Δεν κάνει δίαιτα λέει! Πώς καταφέρνει όμως να έχει αυτό το σώμα; Αποτέλεσμα αρκετής γυμναστικής αποκαλύπτει και μερικών άλλων μυστικών που τα μαθαίνουμε παρακάτω…

Η Lea δηλώνει “foodie”
Το κορίτσι του James Bond δηλώνει “φαγανό”. Αγαπά το καλό φαγητό και δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη δίαιτα. Αντ’ αυτού προσπαθεί να κρατά ένα μέτρο στη διατροφή της και να είναι συνεπής σε κάποιους βασικούς κανόνες διατροφής. Τι τρώει όμως σε καθημερινή βάση; Έχει κάποιο αγαπημένο φαγητό που δεν μπορεί να του αντισταθεί;

Η διατροφή που ακολουθεί
Πίτουρο ρυζιού! Η αγαπημένη της θρεπτική συνήθεια μιας και το πίτουρο ρυζιού τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην άσκηση ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό. Επίσης λατρεύει τις σαλάτες με γαρίδες και για κυρίως προτιμά να φάει κάτι σε ψάρι ή κρέας. Κι όταν πεινάει και θέλει κάτι γρήγορο σαν σνακ, τρώει ανάλατους ξηρούς καρπούς και τυρί πεκορίνο.

Μπορεί να μην είναι fan της αυστηρής υγιεινής διατροφής και να μην είναι μανιακή με τις θερμίδες, προσπαθεί όμως να γυμνάζεται αρκετά. Και αυτό γιατί θέλει όπως λέει να παραμένει σε φόρμα.


Οι θυσίες για τον James Bond
Μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξή της ότι χρειάστηκε να εντατικοποιήσει την άσκησή της για τις ανάγκες του ρόλου της στο “Spectre”. “Χρειαζόταν να είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση για το ρόλο, οπότε έπρεπε να είμαι σε φόρμα. Με το γυμναστή μου κανονικά προπονούμαι από 45 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα αλλά για να προετοιμαστώ για την ταινία, γυμναζόμουν καθημερινά” λέει η ίδια και προσθέτει πως αγαπά πολύ τα αθλήματα και την άσκηση.


Η γυμναστική της

Τι γυμναστική κάνει όμως για να παραμένει αδύνατη; Η Λέα κάνει διαφορετικές ασκήσεις κάθε φορά γιατί όπως λέει μόνο έτσι κινητοποιείται και δεν βαριέται να γυμναστεί. “Τη μία μέρα θα κάνω κολύμβηση και την άλλη roller skating” λέει η 29χρονη ηθοποιός. Πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό μου ακούγεται το roller skating εμένα…

Και όταν δεν φοράει το μαγιό της και τα πατίνια της, η Λέα πηγαίνει για τρέξιμο. Καθημερινά όπως λέει, για να έχει ενέργεια όλη τη μέρα και να μπορεί να διατηρείται στα κιλά της. Επίσης, με τον προσωπικό της γυμναστή, κάνει ασκήσεις για όλο το σώμα, εστιάζοντας περισσότερο στους γλουτούς και τα πόδια. Από μικρή είχε καλή σχέση με την γυμναστική. Πάντα πήγαινε κολυμβητήριο και ασχολιόταν με κάποιο άθλημα για αυτό και το σώμα της μοιάζει σαν αθλήτριας.


Το μυστικό για να είναι πάντα λαμπερή η επιδερμίδα της

Το χαρακτηριστικό της είναι η λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Και αν νόμιζες ότι ευθύνεται κάποια μάσκα ή κρέμα προσώπου, έκανες λάθος! Άκου λοιπόν πώς φροντίζει το δέρμα της και κράτα το σαν συμβουλή: “Πάντα ξεβάφομαι πριν πάω για ύπνο αλλά το καλύτερο είναι να είσαι υγιής. Τρώω σωστά και προσπαθώ να μην κάθομαι κάτω από τον ήλιο για πολλές ώρες. Το να αγαπάς και να απολαμβάνεις τη ζωή επίσης βοηθάει πολύ!” λέει η όμορφη Γαλλίδα ηθοποιός.

Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να παραμένεις αδύνατη. Αρκεί να μην κάνεις υπερβολές στο φαγητό, να γυμνάζεσαι όποτε μπορείς και να διασκεδάζεις όσο μπορείς. Αυτό κάνει και η Lea Seydoux και από ό,τι φαίνεται έχει αποτέλεσμα.

And More