MARGOT ROBBIE: Η καλλίγραμμη ηθοποιός αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της!

Τη γνωρίσαμε μέσα από την ταινία “Ο Λύκος της Wall Street” και έπειτα τη συναντήσαμε να πρωταγωνιστεί στην ταινία “Focus” παρέα με τον Will Smith. Αγαπητή μου αναγνώστρια, η Margot Robbie είναι το next big thing στον χώρο του fitness και ταυτόχρονα μια καλλίγραμμη γυναίκα που αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στη διατροφή και τη γυμναστική που ακολουθεί. Μπορείς να τη χαρακτηρίσεις σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, καθώς δεν αντιστέκεται στα burgers και στην μπύρα, κατά καιρούς διανύει περιόδους detox όπως οι περισσότερες από εμάς και προσπαθεί μέσα από μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά της να διατηρήσει τα κιλά της.

Πριν περάσουμε να δούμε αναλυτικά τα fitness μυστικά αυτής της σταρ, πρέπει να σε ενημερώσω ότι η Margot πρωταγωνιστεί στην ταινία “Suicide Squad” που αναμένουμε στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Αυγούστου. Σύμφωνα με το trailer της ταινίας και όσες backstage φωτογραφίες καταφέραμε να δούμε, η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται σε άψογη φόρμα, διατηρώντας πάντα τις θηλυκές της καμπύλες.

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η personal trainer της σταρ ακούει στο όνομα Andie Hecker, η οποία δημιούργησε ένα πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο στην αθλητική παιδεία της Margot και ιδανικό για τη δική της σιλουέτα και τα αποτελέσματα που θέλει να δει. Σε περιόδους προετοιμασίας το πρόγραμμα γυμναστικής διαρκεί 2 με 3 ώρες και πραγματοποιείται 5 μέρες την εβδομάδα.

Η σκληρή προετοιμασία συμπεριλαμβάνει ασκήσεις μπαλέτου (ένα είδος που αγαπάει η Margot από μικρή ηλικία), άλματα με σχοινάκι, άλματα στο τραμπολίνο, pilates και κολύμπι. Σύμφωνα με την προπονήτρια, το πρόγραμμα της ηθοποιού είναι αρκετά “hardcore”, και για αυτό το λόγο το επιλέγει σε σπάνιες περιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές προτιμάει άλλα είδη γυμναστικής που διατηρούν τη σιλουέτα της σε καλή φυσική κατάσταση, χωρίς να καταπονούν τους μύες της. Πάμε να δούμε…


ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ


Τρέξιμο

Αυτό είναι το μυστικό της για να διατηρεί το σχήμα κλεψύδρας στη σιλουέτα της. Το τρέξιμο ή το περπάτημα τη βοηθάει να κάψει πολλές θερμίδες, να αποβάλει το άγχος και να βελτιώσει την υγεία της καρδιά της.

Ποδηλασία
Ένα ακόμα είδος cardio στο οποίο η Margot έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ενισχύει τις αντοχές της, τη βοηθάει να κάψει το λίπος στα πόδια και πολλές φορές γυμνάζει τους πλάγιους κοιλιακούς.

Χόκεϊ στον πάγο
Η αλήθεια είναι ότι πολλές σταρ ορκίζονται σε ιδιαίτερες δραστηριότητες που διατηρούν ανεβασμένη τη ψυχολογία τους και ταυτόχρονα τους γυμνάζουν. Έτσι και η ηθοποιός βρήκε το δικό της τρόπο, μέσα από το χόκεϊ στον πάγο, για να γυμνάζει όλες τις μυικές ομάδες, να καίει πολλές θερμίδες και να ενισχύει στην καλή υγεία των οστών.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Κοιλιακοί
Η Margot ακολουθεί συγκεκριμένες ασκήσεις για να τονώνει τους μύες στην περιοχή της κοιλιάς και να κάψει το extra λίπος που αποθηκεύεται. Το πρόγραμμα λοιπόν συμπεριλαμβάνει πολλά σετ με ροκανίσματα σε ειδικούς πάγκους που γυμνάζουν τους άνω, τους κάτω και τους πλάγιους κοιλιακούς. Για εμφανή και γρήγορα αποτελέσματα χρησιμοποιεί πολλές φορές βάρη.


Γιόγκα και streching
Η νεαρή ηθοποιός χαλαρώνει το σώμα της και ηρεμεί το μυαλό της ακολουθώντας ασκήσεις γιόγκα. Το streching είναι το μυστικό που διατηρεί σωστή τη στάση του σώματός της και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διαβάζοντας παρακάτω θα παρατηρήσεις ότι στην Margot δεν αρέσουν οι στερήσεις. Τις περισσότερες φορές είναι αρκετά προσεκτική, κάποιες στιγμές αφήνει τελείως ελεύθερο τον εαυτό της να απολαύσει ότι θέλει, ενώ κάποιες άλλες φορές διανύει αυστηρές περιόδους detox που την επαναφέρουν στα αρχικά της κιλά.

Ελέγχει αυτό που τρώει
Ένας εύκολος τρόπο για να παραμείνει μακριά από τροφές που επιβαρύνουν το σώμα της και αυξάνουν τα κιλά της είναι να διαβάζει τα συστατικά και τα διατροφικά στοιχεία που αναγράφονται πάνω στις συσκευασίες. Δεν δίνει βάση μόνο στις θερμίδες, αλλά προσέχει εξίσου πολύ τα λιπαρά και τη ποσότητα του αλατιού που “κρύβονται” σε διάφορα εδέσματα.

Επιλέγει τα καλά λιπαρά
Η Margot προσπαθεί να αποβάλει από την καθημερινή της διατροφή τα trans λιπαρά που αποθηκεύονται σαν λίπος στο σώμα της και προτιμάει τα “καλά” που περιέχει το αβοκάντο ή το φυστικοβούτυρο. Τα γαλακτοκομικά που υπάρχουν στο ψυγείο της χαρακτηρίζονται από λίγα λιπαρά, ενώ τις περισσότερες φορές αποφεύγει τα αλλαντικά.

Πίνει πολύ νερό
Σύμφωνα με δηλώσεις της, η πείνα είναι ένα αίσθημα που προκαλείται πολλές φορές από την έλλειψη υγρών. Για αυτό το λόγο προσπαθεί μέσα στη μέρα της να πίνει αρκετές ποσότητες νερού και τσαγιού, που γεμίζουν το στομάχι της και ενυδατώνουν το σώμα της. Μας δίνει σαν συμβουλή να μένουμε μακριά από τα αλκοολούχα ποτά ή τα αναψυκτικά που περιέχουν ανθρακικό και ζάχαρη.

Είναι προσεκτική με τους υδατάνθρακες
Το 40% της ημερήσιας διατροφής της απαρτίζεται σύνθετους υδατάνθρακες που βρίσκονται μέσα στα προϊόντα ολικής άλεσης, στα φρούτα, τα λαχανικά και τα όσπρια. Αποφεύγει τα λευκά μακαρόνια, το αλεύρι και το ψωμί, καθώς επιβραδύνουν το μεταβολισμό και ανοίγουν την όρεξη.


Είναι προετοιμασμένη για τα τσιμπολογήματα

Η Margot δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς να απολαύσει ένα καλό πρωινό και να προετοιμάσει τα σνακ της ημέρας. Έχοντας στην τσάντα της φρούτα, μπάρες δημητριακών και ριζογκοφρέτες καταπολεμάει την επιθυμία της για θερμιδοφόρα εδέσματα που θα αυξήσουν τα κιλά της.


Οι ακραίες συνήθειες

Σύμφωνα με δηλώσεις της Margot, λατρεύει τη χυμώδη σιλουέτα της και είναι αρκετές οι φορές που υποκύπτει στα νόστιμα και γεμάτα λιπαρά burgers, καθώς και στην μπύρα ή τα milkshakes. Παρόλα αυτά, όταν θέλει να αδυνατίσει και να αποκτήσει μια fit σιλουέτα με γράμμωση για το ρόλο κάποιας ταινίας ή για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης, ακολουθεί ακραίες δίαιτες που συμπεριλαμβάνουν μόνο λαχανικά και φρούτα.

Η ίδια δεν πιστεύει ότι ακολουθεί λανθασμένη διατροφή. Απολαμβάνει ότι θέλει και όταν χρειαστεί επαναφέρει τη σιλουέτα της με ένα detox τρόπο.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ

“Η απώλεια βάρους δεν είναι τόσο δύσκολη διαδικασία, όσο θέλουμε να την έχουμε στο μυαλό μας. Οι μικρές αλλαγές και τα εύκολα tips μπορούν να αποφέρουν μια θεαματική αλλαγή, αρκεί να το έχουμε πάρει απόφαση”.

And More