MILEY CYRUS: Μάθε όλα τα μυστικά της για ένα καλλίγραμμο κορμί

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια μικρή έως μεγάλη αδυναμία στη Miley Cyrus. Ειδικά τον τελευταίο καιρό που ακούμε φήμες περί εγκυμοσύνης, αρραβώνων και τα σχετικά, μας έχει κάνει να την αναζητούμε στα media ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε απάντηση σε αυτά τα δημοσιεύματα, οπότε ας ασχοληθούμε με κάτι πιο εποικοδομητικό. Πως γυμνάζεται λοιπόν η νεαρή σταρ; Ποια διατροφή ακολουθεί και έχει αυτή τη σιλουέτα; Έψαξα και βρήκα για σένα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.

Αυτή την εβδομάδα θα ξεφύγουμε από τα θηλυκά σώματα και τις χυμώδεις καμπύλες και θα αναφερθούμε σε ένα πιο κοριτσίστικο αλλά γυμνασμένο σώμα. Κακά τα ψέματα, η Miley δεν έχει αφήσει και πολλά στη φαντασία μας, καθώς φροντίζει πάντα μέσω των social media να μας δείχνει με καμάρι και αυθορμητισμό, ακόμα και τα πιο απόκρυφα σημεία. Ξέρεις γιατί μου αρέσει; Έχει από τα πιο υγιή και φυσικά σώματα, χωρίς να έχει καταφύγει σε πλαστικές επεμβάσεις ή να έχει πειράξει, έστω και στο ελάχιστο, αυτά που ο Θεός της έδωσε απλόχερα. Είναι cool, είναι αντισυμβατική και σε όποια ηλικία αν ανήκεις μπορείς άνετα να ζηλέψεις το σώμα της. Πάμε να τρυπώσουμε μαζί στα fitness μυστικά της και να δούμε πως διατηρεί αυτό το κορμί.

Ξεκινάμε με τη διατροφή…
Ως ενημερωμένο κορίτσι που αγαπάει το σώμα της και λατρεύει τον αθλητισμό, η Miley ακολουθεί ένα διατροφικό πρόγραμμα που δεν περιέχει καθόλου γλουτένη και λακτόζη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να παραμένει αδύνατη και να μην έχει προβλήματα πρηξίματος και φουσκώματος.”Θέλω να παροτρύνω τον κόσμο να ακολουθήσει αυτή τη διατροφή. Μέσα στη πρώτη βδομάδα κιόλας θα παρατηρήσουν αλλαγές στη ψυχική τους υγεία, στο σώμα και το δέρμα τους”.

Τι τρώει;
Το διατροφολόγιό της απαρτίζεται από τροφές που κάθε υγιεινό πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει. Μερικές από αυτές είναι τα αυγά, το κρέας, τα ψάρια, φρούτα και λαχανικά, φασόλια και ξηροί καρποί. Από δημητριακά επιλέγει το καλαμπόκι, το καστανό ρύζι, την κινόα και τη σόγια. Επίσης, απολαμβάνει άφοβα προϊόντα χωρίς γλουτένη, όπως ψωμί, μπύρα, γλυκά, dressing για σαλάτες.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες μια δίαιτα χωρίς γλουτένη!

Το μυστικό της για τέλειους και γραμμωμένους κοιλιακούς είναι το αβοκάντο και το πράσινο smoothie, που κατά καιρούς την έχουμε δει να απολαμβάνει στα social media ή σε φωτογραφίσεις. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τι περιέχει μέσα, αλλά σίγουρα θα μπορούσες να δημιουργήσεις το δικό σου με ποικίλα λαχανικά και φρούτα.

Δες συνταγές για smoothies ΕΔΩ και πάρε ιδέες!


Τι γυμναστική επιλέγει;

Σίγουρα θα έχεις ζηλέψει τα καλλίγραμμα πόδια της που αναδεικνύονται μέσα από τα κολάν ή τα κορμάκια. Πως τα καταφέρνει και τα διατηρεί τόσο γραμμωμένα; Το θετικό είναι ότι δεν επιλέγει κάποιο είδος εκγύμνασης που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, οπότε μην αγχώνεσαι.

Αρχικά, αυτό το σώμα οφείλεται στις πολύωρες πρόβες χορού που κάνει για video clips ή περιοδείες. “Ο χορός είναι ένας ευχάριστος τρόπος να γυμνάζομαι, χωρίς να το καταλαβαίνω. Μου φτιάχνει τη διάθεση, με τονώνει και με κρατάει σε φόρμα”.


Φυσικά, όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της, έχει εδώ και χρόνια σαν
personal trainer την Mari Winsor. Η Mari είναι ο άνθρωπος που την ακολουθεί από το σπίτι μέχρι τις περιοδείες της. “Η Miley είναι δραστήρια και δεν επιλέγει μόνο ένα είδος γυμναστικής γιατί βαριέται εύκολα. Έχει δοκιμάσει πεζοπορία, ορειβασία, ποδήλατο, pilates και φυσικά yoga. Όταν βαριέται να γυμναστεί, επιλέγει βόλτες στο βουνό με τους τετράποδους φίλους της”.



Η yoga στη ζωή της!

Είναι πιστή οπαδός σε αυτό το είδος άσκησης και ίσως η γυμναστική που δεν βαριέται ποτέ. Γιατί την επιλέγει; Γραμμώνει το σώμα της, ενισχύει την ευλυγισία, τονώνει την ψυχολογία της και την ηρεμεί. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να διατηρεί μια ισορροπία ανάμεσα στην “τρελή” της καθημερινότητα και στις χαλαρές στιγμές. Τέλος, δεν είναι λίγες φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας αυτές τις ασκήσεις μέσω Instagram.

And More