Η πηγή έμπνευσης του 2018 είναι αυτές οι σταρ που γιόρτασαν με μαγιό τα Χριστούγεννα

Ενώ εμείς προετοιμαζόμασταν για τα γιορτινά τραπέζια και ρεβεγιόν και προσπαθούσαμε να “μπούμε” στο φανταστικό φόρεμα που είχαμε αγοράσει, τα διάσημα μοντέλα και προσωπικότητες του εξωτερικού ατένιζαν τη θάλασσα φορώντας το αγαπημένο τους μαγιό. Αυτό που τράβηξε την προσοχή μας είναι: α) η επιλογή να κάνουν Χριστούγεννα στην παραλία και β) το πόσο τέλειο σώμα έχουν, ακόμα και την περίοδο των γιορτών που οι περισσότερες παίρνουμε μερικά κιλά. Από ότι φαίνεται όμως, εκείνες αποτελούν την εξαίρεση.

Σήμερα που λες, συγκέντρωσα όλες αυτές τις επώνυμες για να τσεκάρεις τις διακοπές τους, αλλά πάνω από όλα τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους. Και αναρωτιέσαι τώρα από μέσα σου γιατί να στο κάνω, γιατί να σε ταλαιπωρήσω έτσι, γιατί να σε γεμίσω με περισσότερες τύψεις που έφαγες. Όχι, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Σκοπός μου είναι να αποκτήσουμε ένα fitness inspiration μιας και μπήκε ο νέος χρόνος, να παραδειγματιστούμε, να πεισμώσουμε και να μην αναβάλουμε ξανά τη γυμναστική, ούτε να υποκύψουμε σε ακραίες ατασθαλίες. Ναι, αυτά τα υπέρ-φανταστικά σώματα μπορούν να γίνουν η δική μας πηγή έμπνευσης και να καταφέρουμε πιο εύκολα τους στόχους μας.

Tip No1: Αποθήκευσε την αγαπημένη σου φωτό και βάλ’ την σαν φόντο στον υπολογιστή σου για να θυμάσαι καθημερινά το στόχο του 2018.

Tip No2: Ακολούθησε αυτές τις διάσημες στο instagram για να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τα “πρέπει” και τα “δεν πρέπει” του νέου χρόνου.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις διάσημες και τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις τους με μαγιό!

Read More

And More