Ποιοι διάσημοι τρώνε μόνο λαχανικά και γιατί;

H διάσημη ηθοποιός Alicia Silverstone έχει επιλέξει την vegetarian διατροφή εδώ και δέκα χρόνια. Μάλιστα, όπως βλέπεις και στην φωτογραφία παραπάνω, φωτογραφήθηκε γυμνή, προκειμένου να διαδώσει το μήνυμά της. Σύμφωνα με αυτό (στο internet και το φιλοζωικό portal peta.org), δεν αντέχει ούτε να βλέπει μια μπριζόλα. “Από τότε που επέλεξα την χορτοφαγία έχασα βάρος, τα νύχια μου είναι πιο δυνατά και το δέρμα μου λάμπει. Νιώθω υπέροχα και δείχνω πιο όμορφη από ότι 10 χρόνια πριν. Η επιλογή μου αυτή είναι το μυστικό της ευτυχίας και της ηρεμίας μου” δηλώνει στο μήνυμά της προς τους θαυμαστές της και τους προτρέπει να επιλέξουν τον vegetarian τρόπο ζωής.

Ο γοητευτικός Brad Pitt φαίνεται πως ανήκει επίσης στην λίστα με τους επωνύμους που αποφεύγουν το κρέας και τα παράγωγά του. Σύμφωνα μάλιστα με φήμες, το διάσημο ζευγάρι Bradgelina έρχεται συχνά σε διένεξη για τη διατροφή των παιδιών. Ο Brad πιστεύει πως πρέπει να μάθουν και τα παιδιά τους στην vegetarian διατροφή.

Η όμορφη Liv Tyler, κόρη του αστέρα της rock Steve Tyler των Aerosmith είχε δηλώσει πως είναι vegetarian, για τα μάτια του τότε αγαπημένου της, επίσης ηθοποιού Joaquin Phoenix. Όταν η σχέση δεν προχωρούσε πια, τότε η εκρητκική Liv επέστρεψε στα burger!!

O Fantastic 4 Chris Evans είναι ένα ακόμη “θύμα” της αγάπης. Για τα μάτια της αγαπημένης του θέλησε να δοκιμάσει την διατροφή ενός χορτοφάγου, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

“Αδυνάτιζα, ακόμη περισσότερο και δυσκολευόμουν να “βάλω” κιλά. Μάλιστα κάποιοι φίλοι έλεγαν πως γινόμουν “πράσινος”. Είμαι που είμαι χλωμός από φυσικού μου… Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έλειπε από τον οργανισμό μου, πάντως δεν είχα καλή χροιά” ανέφερε σε συνέντευξή του και έβαλε και πάλι το κρέας στη διατροφή του.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια που έγινε διάσημη μέσα από το X-Factor είναι φανατική χορτοφάγος από την ηλικία των 12. Σύμφωνα με πληροφορίες η Leona Lewis σκοπεύει να λανσάρει μια νέα collection με ρούχα που δεν θα περιλαμβάνουν δέρμα ή παράγωγα ζώου, προκειμένου να προωθήσει το φιλοζωικό της μήνυμα. Έχει ανακυρηχθεί πιο Sexy Vegetarian της χρονιάς το 2008 και το 2009.

And More