Πως διατηρείται σε φόρμα ένα super model; Πολύτιμες συμβουλές από τον Άγγελο της Victoria’s Secret

Αν περνούσες 15 λεπτά με έναν Άγγελο της Victoria’s Secret, τι θα τον ρωτούσες; Μα φυσικά όλα τα μυστικά του για το πως διατηρείται σε άψογη φόρμα. Βλέπεις τα μοντέλα στις πασαρέλες και ζηλεύεις, τις χαζεύεις στο instagram και αναρωτιέσαι πως γίνεται να είναι τόσο τέλειες. Ευτυχώς για εμάς, το super model και αγγελάκι του γνωστού οίκου εσωρούχων, Romee Strijd, δίνει εφτά πολύτιμες συμβουλές για να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας. Ένα σώμα που θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας βοηθήσει να φορέσουμε το μπικίνι μας χωρίς να… κρυβόμαστε.

Μπορεί να μην ξέρω πως προφέρεται το όνομά της, αλλά είναι ένα από τα αγαπημένα μου μοντέλα. Φανταστικά και υπέρ-πανύψηλα πόδια, τέλειοι γλουτοί με γράμμωση και κοιλιά που σου επιτρέπει να μετρήσεις κάθε της κοιλιακό. Εκτός από αυτό, οι συμβουλές που δίνει είναι αρκετά ρεαλιστικές και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες εμάς, που κακά τα ψέματα, ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και τον ελεύθερο χρόνο των μοντέλων έχουμε, για να γίνουμε σαν αυτές. Οπότε, τσέκαρε όλα τα tips που δίνει και απόκτησε κίνητρο…

1.Να είσαι “ανοιχτή” στα νέα fitness trends
Κάποια στιγμή ήταν μεγάλο trend η infrared sauna (δες εδώ τι είναι). Τη δοκίμασα και μου άρεσε πολύ γιατί έβλεπα διαφορά στο σώμα μου. Επίσης, κάποια στιγμή ανακάλυψα το jade roller (δες εδώ τι είναι) που είναι ένα gadget ομορφιάς. Το δοκίμασα και αυτό και αμέσως έβλεπα το πρόσωπό μου πιο ξεκούραστο. Μην διστάζεις να δοκιμάζεις νέα trends και προϊόντα που βγαίνουν στην αγορά γιατί μπορεί να καλύπτουν τις δικές σου απαιτήσεις.

2.Διατηρείσαι τη fitness ρουτίνα σου όπου κι αν είσαι
Τον τελευταίο καιρό δουλεύω πολλές ώρες, βρίσκομαι εκτός σπιτιού και εκτός της χώρας μου. Μου αρέσει όμως να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά, να βάζω ακουστικά και να γυμνάζομαι, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό μου και στο σώμα μου.

3.Βρες το ιδανικό κίνητρο
Εγώ με το αγόρι μου γυμναζόμαστε μαζί. Ποτέ δεν κάνουμε την ίδια προπόνηση, αλλά πάμε μαζί για μια ώρα στο γυμναστήριο και γινόμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Συνήθως καθόμαστε σε θέση σανίδα και όποιος τα παρατήσει πρώτος έχει “χάσει”. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα κίνητρο (τον σύντροφό σου, τη φίλη σου) και να μην κάνεις skip στην προπόνηση.

https://www.instagram.com/p/BfL01Ffla7A/?utm_source=ig_embed

4.Δημιούργησε το δικό σου πρόγραμμα που θα προσαρμόζεται στην καθημερινότητά σου
Συνήθως γυμνάζομαι 4 με 5 φορές την εβδομάδα. Όταν έχω ρεπό δεν θα παρακολουθήσω κάποια προπόνηση γιατί μου αρέσει να ξυπνάω, να κάνω μπάνιο και να χαλαρώνω. Συνήθως η γυμναστική είναι κομμάτι της ζωής μου όταν δουλεύω. Δηλαδή γυμνάζομαι μετά τη δουλειά και πριν βγω για βραδινό γεύμα.

5.Ευχαρίστησε τον εαυτό σου μετά τη γυμναστική
Όταν γυμνάζομαι με τους υπόλοιπους Αγγέλους της Victoria’s Secret, σίγουρα θα κανονίσουμε μετά να πάμε για brunch ή για μεσημεριανό. Αυτόματα η γυμναστική γίνεται πιο ευχάριστη, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύουμε και τους εαυτούς μας για τη σκληρή δουλειά.

6.Δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό για να γυμναστείς
Μην αποφεύγεις τη γυμναστική στο σπίτι γιατί δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μπορείς να κάνεις κοιλιακούς ή squats χρησιμοποιώντας σαν βάρος δύο μεγάλα μπουκάλια νερό. Βάλε φαντασία, “παίξε” με τα αντικείμενα του σπιτιού και θα την βρεις την άκρη σου.

7.Τα σνακ είναι οι καλύτεροι φίλοι
Η ζωή των γυναικών είναι πολυάσχολη, όπως και η δική μου, για αυτό φροντίζω να τρώω αρκετά και να τρέφομαι σωστά. Πάντα στην τσάντα μου έχω μαύρη σοκολάτα που μου δίνει ενέργεια και μπάρες δημητριακών. Επίσης, μαζί μου έχω και φρούτα για τις ώρες που θα νιώσω πεινασμένη και δεν μπορώ να απολαύσω ένα κυρίως γεύμα.

And More