Sienna Miller: Πώς παραμένει τόσο αδύνατη; Η γυμναστική και η διατροφή που ακολουθεί!

Είναι γλυκιά και σίγουρα πολύ συμπαθητική ηθοποιός. Η Σιένα Μίλερ πέρα από fashion icon, έχει και μια καταπληκτική αδύνατη σιλουέτα, που διατήρησε και μετά τη γέννηση του μωρού της! Και επειδή αυτόν τον καιρό παίζει και στην ταινία “Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά”, ψάξαμε τα μυστικά που την κάνουν να παραμένει τόσο αδύνατη πάντα.

Η γυμναστική της
“Στο σχολείο ήμουν πολύ καλή αθλήτρια και μου άρεσαν τα δύσκολα σπορ. Πλέον όμως δεν έχω την ίδια αντοχή και όρεξη για να πάω στο γυμναστήριο και απλά να τρέξω. Βαριέμαι εύκολα και θέλω κάτι πιο ενδιαφέρον”.

Η Sienna δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της “αθλητικό τύπο” αλλά λατρεύει τη yoga και έχει personal trainer! Δεν της αρέσει το γυμναστήριο και προτιμά το γρήγορο περπάτημα -που σημειωτέον είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό, ή το τζόγκινγκ στο πάρκο… αλλά κάνει και λίγα βαράκια για μυική ενδυνάμωση. Κάνει και pilates. Κυρίως ασκήσεις που στοχεύουν στους γλουτούς και τα πόδια.


Το σοκολατένιο κέικ

Οι δίαιτες δεν είναι του χαρακτήρα της και όπως ισχυρίζεται δεν έχει κάνει ποτέ. Η Σιένα Μίλερ γενικά δείχνει να είναι χαλαρή απέναντι στις διατροφικές της συνήθειες -σε αντίθεση με πολλές άλλες σταρ, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κυτταρίτιδα και δηλώνει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στους γλυκούς πειρασμούς και ειδικά στο σοκολατένιο κέικ. Φυσιολογικός άνθρωπος δηλαδή.

“Προσπαθώ να πω όχι σε ένα κομμάτι σοκολατένιου κέικ αλλά στο τέλος υποκύπτω. Βέβαια μετά έχω τύψεις και ανασφάλειες για το σώμα μου” .

Οι κρυμμένες… ανασφάλειες!
Αν και διατηρεί τα κιλά της, όπως και η ίδια λέει, το σώμα της έχει αλλάξει. Κάνει τη γυμναστική της -χωρίς υστερίες, προσέχει τη διατροφή της κατά καιρούς -χωρίς εξαντλητικές δίαιτες, αλλά οι ανασφάλειες πάντα υπάρχουν εκεί, όπως για κάθε γυναίκα. Όταν εμφανίζονται λοιπόν, η καλλονή Σιένα Μίλερ φροντίζει να καλύπτει… με φαρδιά ρούχα.


Η διατροφή …της προετοιμασίας
Ναι, παραδέχεται ότι η φύση την έχει προικίσει με έναν πολύ καλό μεταβολισμό. Όλες μας όμως γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί μόνο αυτό για να διατηρείς τέτοιο σώμα. Άρα;
Άρα… Όπως δηλώνει, αγαπά ιδιαίτερως τη μαγειρική, το σπιτικό φαγητό και φροντίζει να το φτιάχνει με φρέσκιες πρώτες ύλες, κάτι που είναι βασικός κανόνας των διατροφολόγων. Επίσης, όταν οι επαγγελματικές απαιτήσεις αυξάνονται, όταν βρίσκεται στην προετοιμασία μιας καινούριας ταινίας μικραίνει τις μερίδες του φαγητού της και ακολουθεί διατροφή χαμηλών λιπαρών και χαμηλών θερμίδων.

Και κάπως έτσι, χωρίς παραλογισμούς προσέχει μεν, δεν καταπιέζεται δε…

And More