Ursula Corbero: Η Τόκιο από το “La Casa de Papel” μοιράζεται τα fitness μυστικά της

Ξέρω τι έκανες φέτος στην καραντίνα. Βρήκες περισσότερο χρόνο και παρακολούθησες τις αγαπημένες σου σειρές χωρίς διακοπή. Οργάνωσες και την τέλεια… ληστεία. Σε βοήθησε ο Professor, αλλά και η Τόκιο. Ας επικεντρωθούμε στην τελευταία. Όχι δεν θα σου πω κάποιο spoiler για το φινάλε, γιατί μπορεί να μην έχεις φθάσει στο τελευταίο επεισόδιο. Θα εστιάσω στη φιγούρα της. Γιατί, στον πιο πρόσφατο κύκλο η Ursula Corbero ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Δυνατά χέρια, για να κουβαλάει τα λάφυρα. Γραμμωμένη πλάτη, για κάθε ενδεχόμενο. Κοιλιακοί, που διαγράφονται μέσα από την χαρακτηριστική κόκκινη στολή. Πώς η, κατά κόσμον, Τόκιο διατηρείται σε φόρμα; Ποια είναι τα Fitness μυστικά της;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

Η διατροφή της

Μπορεί η ίδια να δηλώνει ότι δεν ακολουθεί πιστά μία αυστηρή δίαιτα, η διατροφή της, όμως, άλλα μας λέει. Η μέρα της ξεκινά με ένα μικρό μπολάκι, γεμάτο με νιφάδες βρώμης ή δημητριακά ολικής αλέσεως (χωρίς ζάχαρη – φυσικά), ομελέτα με ασπράδια αυγών, τα οποία πάντα συνοδεύει με ένα ποτήρι φυσικού χυμού από ρόδι.

Στο μεσημεριανό της πιάτο, θα βρεις οπωσδήποτε μία πράσινη σαλάτα (και στο κέντρο του μπολ φύλλα ρόκας), καστανό ή άγριο αρωματισμένο ρύζι με ψητό σολομό ή κοτόπουλο και βραστά λαχανικά στον ατμό.

Το βραδινό της πιάτο μόνο άδειο δεν το λες. Στη μία άκρη, τοποθετεί μία μικρή κούπα με ψητά λαχανικά (χωρίς ίχνος λαδιού) ή μία γευστική σούπα λαχανικών. Με τι τα συνοδεύει; Με μία φέτα ζεστού ψωμιού, το οποίο δεν είναι άλλο πέρα από την τσιαπάτα, που άμα βρεθεί στο τραπέζι της δυναμικής Τόκιο, τότε σίγουρα θα… εξαφανιστεί.

Όταν έχει διάθεση για ένα σνακ, επιλέγει φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα (ανάλογα με τη διάθεση της) και ξηρούς καρπούς, χωρίς αλάτι.

Σε τι λέει “όχι”; Στα τηγανιτά και στις τροφές με μεγάλη ποσότητα υδατανθράκων.

Ποια είναι η ένοχη απόλαυση της; Ένα κομμάτι λεμονόπιτα, συνοδευμένο με μία μπάλα παγωτό φιστίκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

Η γυμναστική της

Η Ursula αγαπά την ποικιλία στην προπόνηση της και, πλέον, είναι σε θέση να γνωρίζει ποιες ασκήσεις θα τη βοηθήσουν να φτάσει λίγο πιο σύντομα στο δικό της #bodygoal. Εμπιστεύεται τυφλά τον Personal Trainer της, Paco Davila, και δοκιμάζει πολλά είδη γυμναστικής.

Σταθερή βάση στην προπόνηση της αποτελεί το καθημερινό χαλαρό jogging, το οποίο γίνεται πριν καν ο ήλιος βγει (γιατί είναι και πρωινός τύπος) και διαρκεί 30 λεπτά ακριβώς. Επίσης, επικεντρώνεται πολύ στον κορμό και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, που περιλαμβάνουν ασκήσεις με βάρη, αλλά και ασκήσεις με το βάρος του σώματος (όταν δεν μπορεί να πάει στο αγαπημένο της Fitness Room – καλή ώρα). Από τη ρουτίνα της, δεν απουσιάζουν ούτε τα ροκανίσματα κοιλιακών, που μετριούνται σε 100 επαναλήψεις.

Δεν περιορίζονται, όμως, σε αυτά. Πριν από μερικούς μήνες, άρχισε να παρακολουθεί εντατικά μαθήματα κωπηλασίας και αμέσως βρήκε την νέα της μεγάλη αγάπη. Όταν αισθάνεται πιεσμένη από τις υποχρεώσεις της, επισκέπτεται τον προσωπικό χώρο του Personal Trainer της και για λίγα λεπτά δίνει τις γροθιές στον σάκο του μποξ, αφού το boxing ήταν ένα από τα πρώτα αθλήματα που δοκίμασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

And More