Summer Kiss! Το φετινό μυστικό σου για να καις θερμίδες…

Ένα φιλί σου χαρίζει ενέργεια. Σε κάνει να αισθάνεσαι πως σε διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Ανεβάζεις του παλμούς της καρδιάς…
Και.. είναι επίσης μια πολύ καλή καρδιαγγειακή άσκηση! Και απολαυστική… Όταν δε πέσεις στο κρεβάτι, τότε οι θερμίδες εξατμίζονται σαν καυτοί υδρατμοί!
 
Όσο πιο ερωτευμένη είσαι, τόσο πιο δύσκολα μπορείς να ξεκολλήσεις τα χείλη σου από τα δικά του. Όσο περισσότερο συμβαίνει αυτό, τόσο περισσότερες θερμίδες καις. Για κάθε 5 ώρες παθιασμένου φιλιού μπορείς να χάσεις μέχρι και μισό κιλό! Θα μου πεις ποιος κάθεται κολλημένος στα χείλη του άλλου για 5 ολόκληρες ώρες… Και θα σου απαντήσω, “έρωτας είναι, την πάτησα κι εγώ!”

Φιλί! Πηγή ευεξίας! – Ένα παθιασμένο φιλί είναι η απόλυτη τεχνική χαλάρωσης! Όταν το στόμα παίρνει θέση για φιλί, μοιάζεις σαν να χαμογελάς! Κι επειδή τα συναισθήματά μας συνδέονται άμεσα με την γλώσσα του σώματος, είναι σχεδόν αδύνατο να “χαμογελάς” και να είσαι σφιγμένη την ίδια στιγμή. Αναπνέεις πιο βαθειά και κλείνεις τα μάτια. Τι καλύτερο για να νιώσεις ήρεμη και χαλαρή;

Το φιλί στον αγαπημένο είναι πηγή ευτυχίας. Και όταν είσαι ευτυχισμένη, αισθάνεσαι ποθητή και βέβαια η αυτοπεποίθηση σου εκτινάζεται στα ύψη.

Read More

And More