Τα adidas Originals παρουσιάζουν το νέο SWIFT για τους sneaker lovers που είναι “always on”

Το νέο SWIFT των adidas Originals έρχεται και είναι η καλύτερη επιλογή για μοναδικό στυλ σε κάθε περίσταση. Συνδυάζοντας ιδανικά το lifestyle look με κορυφαίες τεχνολογίες, η νέα αυτή πρόταση είναι αυτό που ψάχνουν όσοι είναι “Always on. Never off.” και δεν σταματούν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους μέσα από το στυλ. Το SWIFT είναι το sneaker που δεν θα βγάζεις από πάνω σου και που θα σε συντροφεύσει σε ό,τι κι αν κάνεις μέσα στην πολυάσχολη μέρα σου. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το SWIFT ακολουθεί το ρυθμό σου και την γκαρνταρόμπα σου καθώς ταιριάζει με όποιο outfit κι αν επιλέξεις και σου δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τα όρια στο στυλ σου.

Αντλώντας έμπνευση από τα ιστορικά αρχεία της adidas και τα running παπούτσια της δεκαετίας του ‘80, το νέο SWIFT ενσωματώνει διαχρονικά στοιχεία στο σύγχρονο σχεδιασμό του, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό sneaker κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις και για όλες τις ώρες της ημέρας και έρχεται σε 2 μοναδικές εκδόσεις. Στην πρώτη έκδοση, σε αποχρώσεις του Λευκού για τον άνδρα και Icey Pink για τη γυναίκα, το επάνω μέρος του είναι κατασκευασμένο από Primeknit, κεντημένο με πολύχρωμα νήματα στο μπροστινό μέρος και τη φτέρνα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ, ενώ η μεσαία σόλα EVA ενισχύεται με το TORSION® SYSTEM θυμίζοντας κάτι από την αθλητική αισθητική των ‘80s.

Η δεύτερη έκδοση φτιαγμένη από πλεκτό πάνω μέρος, διαθέτει κεντητές λεπτομέρειες σε χρωματική αντίθεση από το υπόλοιπο παπούτσι, με τις 3 χαρακτηριστικές ρίγες της adidas να ξεχωρίζουν. Για τους άνδρες έρχεται σε Core black/green Glow συνδυασμό ενώ για τις γυναίκες σε grey one/icey pink αποχρώσεις.

Βρες το νέο SWIFT από τις 27.07 στα adidas Stores Ερμού, Καλλιθέας και Ψυχικού καθώς και στο www.adidas.gr.

Read More

And More