Θέλεις να απολαύσεις τα πιο λαχταριστά γλυκά χωρίς ζάχαρη; Τώρα τα Sweet & Balance σου δείχνουν πώς!

Γλυκαντικές ουσίες: Σίγουρα τις έχεις χρησιμοποιήσει κατά καιρούς για να δώσεις γεύση και ένταση στον καφέ, το τσάι και τα υπόλοιπα ροφήματά σου. Ήξερες, όμως, πως οι πιο λαχταριστές γλυκές δημιουργίες στο σπίτι μπορούν να γίνουν με γλυκαντικό; Τώρα, λοιπόν, τα Sweet & Balance σου δείχνουν πώς να φτιάξεις τα πιο εντυπωσιακά γλυκά χωρίς ζάχαρη, με μια βόλτα στο www.sweetandbalance.gr!

Όλες εκείνες οι αγαπημένες συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη που πάντα ήθελες να φτιάξεις, αλλά δεν ήξερες πώς, τώρα είναι συγκεντρωμένες για να κάνουν την ζωή σου ακόμη πιο εύκολη! Στο site των Sweet & Balance θα βρεις όλες τις οδηγίες που χρειάζεσαι για τη δημιουργία υπέροχων σπιτικών γλυκών, χωρίς καθόλου ζάχαρη, αλλά με γλυκαντικό Sweet & Balance που περιέχει εκχύλισμα από το φυτό stevia!

Μερικές από τις συνταγές που μπορείς να παρασκευάσεις χωρίς ζάχαρη και θα βρεις στο site των Sweet & Balance είναι: ο παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς, το αρωματικό ρυζόγαλο με γάλα αμυγδάλου, το αφράτο κέικ σοκολάτας, η κρεμώδης γαλατόπιτα που εντυπωσιάζει, τα ιδιαίτερα κουλουράκια με lime και καρύδα, τα λαχταριστά cookies σοκολάτας με φιστίκια και πολλά ακόμη. Βρες την δική σου αγαπημένη συνταγή χωρίς ζάχαρη για απόλαυση… χωρίς ενοχές που θα σε κάνει να αλλάξεις συνήθειες!

Μάλιστα, οι συνταγές ανανεώνονται συνεχώς ώστε να σου δίνουν ακόμη περισσότερες ιδέες (και λόγους!) για να ετοιμάζεις με τα χεράκια σου απολαυστικά γλυκά χωρίς ζάχαρη για εσένα και τους αγαπημένους σου!

Read More

And More