Θέλεις να ισορροπήσεις το βάρος σου; Τα σνακ της Eurodiet είναι αυτό που χρειάζεσαι

Ψάχνεις κάτι γευστικό αλλά και χαμηλό σε θερμίδες να σε ξεπεινάσει τις ώρες που γουργουρίζει η κοιλίτσα; Επειδή προσέχεις τη διατροφή σου και θέλεις κάτι υγιεινό και θρεπτικό, τα νέα σνακ της Eurodiet είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι!

Η Eurodiet Μed, πρωτοπόρα στο χώρο της ιατρικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και της ισορροπημένης διατροφής, με 7 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ένα δίκτυο ειδικά εκπαιδευμένων γιατρών, έχει βοηθήσει με επιτυχία περισσότερα από 20.000 άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα ελέγχου του σωματικού τους βάρους.

Το 2015 λάνσαρε τη νέα σειρά Eurodiet Evolution, μία γραμμή προϊόντων με γεύματα, αλείμματα με γλυκαντικά και τη ναυαρχίδα της σειράς, τα Evolution σνακ. Πρόκειται για υγιεινά σνακ χαμηλά σε σάκχαρα, υδατάνθρακες και λιπαρά και αυξημένα σε υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες και φυτικές ίνες που αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της υγιεινής διατροφής.

Σε συνδυασμό με ένα φρούτο και στα πλαίσια πάντα μιας ισορροπημένης διατροφής αποτελούν την ιδανική λύση για ποιοτικό και χορταστικό σνακ, σε βολική συσκευασία για να μεταφέρονται εύκολα στην τσάντα.

Τα προϊόντα Evolution διατίθενται αποκλειστικά στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Eurodiet Med στο www.eurodiet.gr

Ισορρόπησε κι εσύ τη διατροφή σου με ένα κλικ!

Read More

And More