Θέλω μεγαλύτερο στήθος!

Η προσθετική στήθους είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλαστική επέμβαση στην Ελλάδα μετά την αισθητική και λειτουργική ρινοπλαστική. Γιατί να μην τονώσεις λοιπόν κι εσύ την αυτοπεποίθησή σου; Μάθε ό,τι χρειάζεται για μια τέτοια επέμβαση. Αν το αποφασίσεις σήμερα, μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχεις το στήθος που πάντα ονειρευόσουν και θα βγεις με άλλο αέρα στην παραλία.

Σύμφωνα με τον Δρ Ιωάννη Λύρα, αισθητικό, επανορθωτικό και Laser πλαστικό Χειρουργό και Διευθυντή της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών:
– Η επέμβαση μπορεί να γίνει σε γυναίκες κάθε ηλικίας, από την εφηβεία έως και μετά την εμμηνόπαυση, εφόσον η γενική εικόνα της υγείας τους είναι καλή.

– Είναι ιδανική για γυναίκες που παρουσιάζουν χαλάρωση μετά από 2-3 εγκυμοσύνες ή χρειάστηκε να κάνουν αποκατάσταση στήθους. Βέβαια μπορεί να αφορά και όσες θέλουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

– Η επέμβαση έχει διάρκεια 40 λεπτά, γίνεται με τοπική αναισθησία και ελαφρά μέθη και είναι εντελώς ανώδυνη.

Η παραμονή στην κλινική υπολογίζεται περίπου στις 6 ώρες. H ασθενής παίρνει εξιτήριο αμέσως, και αφαιρεί τον επίδεσμο την επόμενη μέρα. Τα ράμματα είναι εσωτερικά και θα απορροφηθούν σταδιακά.

Το περιεχόμενο του μοντέρνου εμφυτεύματος έχει συνεκτική δομή, δηλαδή είναι στέρεο και όχι υγρό.

– Καλό είναι οι γυναίκες να ακολουθούν τις προληπτικές οδηγίες του γιατρού για τους δύο πρώτους μήνες, ώστε να μη χρειαστούν διορθώσεις. Απαγορεύεται: το κολύμπι, η έντονη προσωπική φυσική δραστηριότητα, τα αθλήματα, η έκθεση σε ατυχήματα, οι βίαιοι διαπληκτισμοί και η εγκυμοσύνη.

Read More

And More