Τι είναι το VaginelleTM;

Νέο, εξειδικευμένο, φαρμακευτικό δερμοκαθαριστικό σε μορφή αφρού, για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Ειδικά σχεδιασμένο σε συνεργασία με γυναικολόγους, προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα στην εξωτερική γεννητική περιοχή. Ιδανικό για χρήση σε μυκητιάσεις και αιδιοκολπίτιδες. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και στην κύηση.

Τι προσφέρει;
Καθημερινή προστασία…
– από μύκητες και μικρόβια
Μοναδικός συνδυασμός, προβιοτικών και γαλακτικού οξέος, εξασφαλίζει υψηλή προστασία από μύκητες και μικρόβια, ενισχύοντας τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής.

– από ξηρότητα, ερεθισμούς & φαγούρα
Πλούσιο σε ενυδατικά μέταλλα, φυτικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και προβιταμίνης Β5, ενυδατώνει το δέρμα και καταπραΰνει άμεσα από τους ερεθισμούς και την ενοχλητική φαγούρα.

– από δυσάρεστες οσμές
Πρωτοποριακή σύνθεση κατά της κακοσμίας (odor control formula), απομακρύνει αποτελεσματικά τις καθημερινές ανεπιθύμητες οσμές της ευαίσθητης περιοχής αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς που διαρκεί.

Q&A

Τι περισσότερο μου προσφέρει ο εξειδικευμένος αφρός Vaginelle στην καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής;
Η μοναδική φυσιολογία της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής, ευάλωτη σε διαταραχές, απαιτεί την ανάγκη για μεγαλύτερη προφύλαξη. Παρ’ ότι η χρήση ενός απλού ντουζ σώματος μπορεί να προσφέρει βασική καθαριστική δράση, μόνο ένα εξειδικευμένο για την ευαίσθητη περιοχή προϊόν παρέχει τη μέγιστη προστασία, χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία και το pH της περιοχής. Tο Vaginelle, χάρη στην μοναδική σύνθεση του, φροντίζει και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή, απομακρύνοντας αποτελεσματικά μικρόβια και μύκητες. Παράλληλα ο έτοιμος άφρος πλεονεκτεί γιατί απαιτεί λιγότερο τρίψιμο, και απομακρύνεται πιο εύκολα χωρίς να ερεθίζει, αφήνοντας το δέρμα απαλό και αναζωογονημένο.

Κάποιες φορές νιώθω οτι η φυσιολογική οσμή στην ευαίσθητη περιοχή είναι πιο έντονη. Τι συμβαίνει;
Φυσιολογικές γυναικείες οσμές λόγω καθημερινότητας, ιδρώτα, κολπικών εκκρίσεων ή ορμονικών αλλαγών είναι συχνές στις περισσότερες γυναίκες. Ειδικά σε μέρες αυξημένης δραστηριότητας ή κατά την περίοδο μπορούν να γίνουν πιο έντονες. Η καθημερινή χρήση του Vaginelle με ειδική σύνθεση κατά της κακοσμίας εξαφανίζει και προσφέρει 24ωρη προστασία από τις ανεπιθύμητες οσμές.

Ενοχλητική φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή; Τι φταίει;
H χρήση αποσμητικών, ο ιδρώτας, η αποτρίχωση αλλά και η παρουσία κολπίτιδας ή μυκητίασης μπορεί να δημιουργήσουν συμπτώματα ερεθισμού και φαγούρας στην ευαίσθητη περιοχή. Η καθημερινή χρήση του Vaginelle, καταπραΰνει άμεσα και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα

Read More

And More