Το Mediterranean Cosmos υποδέχεται το HADO, το πρώτο παγκοσμίως άθλημα επαυξημένης πραγματικότητας

Από την Πέμπτη 22 Ιουνίου, το Mediterranean Cosmos υποδέχεται το HADO, το πρώτο techno-sport που ενώνει την τεχνολογία με τον αθλητισμό. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality), το HADO είναι ένα άθλημα που προάγει τη φυσική άσκηση και εισάγει μικρούς και μεγάλους στον αθλητισμό.

Οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν τη δυνατότητα ως παίκτες του HADO να χωριστούν σε δύο ομάδες και να δημιουργήσουν ενεργειακές μπάλες και ασπίδες με τα χέρια τους. Κάθε ομάδα αποτελείται από 3 παίκτες οι οποίοι με μια μάσκα με οθόνη και ένα περιβραχιόνιο με αισθητήρα μπορούν με τη δύναμη του χεριού τους να «εκτοξεύουν» μπάλες ενέργειας και να «σηκώνουν» τις ασπίδες τους, μέσα σε ένα αληθινό γήπεδο.

 

 

Το παγκόσμιο δίκτυο της HADO μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως με αρένες σε πολλές χώρες, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ολλανδία, κ.ά. Πρόκειται για ένα άθλημα που δεν έχει φύλο και ηλικία, καθώς η απόδοση δεν επηρεάζεται από τη δύναμη και την ταχύτητα, ενώ στόχος του είναι να προάγει το σεβασμό και την ισότητα μεταξύ των παικτών και να δώσει έμπνευση και ώθηση σε όλους τους νέους αθλητές.

Το μοναδικό αυτό άθλημα με ανεξάντλητες στρατηγικές επίθεσης και άμυνας, υπόσχεται να μυήσει τους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos σε έναν κόσμο που ενώνει τον αθλητισμό και την τεχνολογία, και να τους χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία!

Πρόγραμμα HADO στο Mediterranean Cosmos

22 Ιουνίου – 24 Ιουνίου: 18.00-23.00

29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου: 18.00-23.00

6 Ιουλίου – 8 Ιουλίου: 18.00-23.00

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τo mediterraneancosmos.gr

https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial/

https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/