Τρέξε… για καλό σκοπό! Μάθε πώς μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά!

Τώρα εσύ παίζεις και τρέχεις και η ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που προσφέρει για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων! Για τα παιδιά άλλωστε αξίζει να κάνει κανείς την πιο σπουδαία διαδρομή προσφοράς, παίζοντας και τρέχοντας.

Με αφορμή τον καθιερωμένο Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου, η ΟΠΑΠ έχει αναπτύξει μια δυναμική εφαρμογή για κινητά, την «Διαδρομή Προσφοράς» καθώς και την αντίστοιχη ιστοσελίδα με διεύθυνση www.diadromiprosforas.gr και μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε στα παιδιά παίζοντας και τρέχοντας χωρίς καν να προσφέρουμε χρήματα αλλά… πόντους!

Όλοι οι πόντοι που θα συγκεντρωθούν από όλους τους παίκτες θα μετατραπούν από την ΟΠΑΠ αυτόματα σε χρήματα που θα διατεθούν για την ανακαίνιση των 2 μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας, του Αγία Σοφία και του Παν.&Αγλαΐας Κυριακού.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

Πρώτο βήμα: Μπες στο www.diadromiprosforas.gr

Δεύτερο βήμα: Κατέβασε την εφαρμογή για το smartphone σου.

Τρίτο βήμα: Η εφαρμογή αποτελείται από 9 προκλήσεις οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Πετυχαίνοντας σε όλες τις προκλήσεις μπορείς να φτάσεις
έως και τα 20 ευρώ εικονικής προσφοράς για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.
Ακόμα και αν δεν ολοκληρώσεις όλες οι προκλήσεις επιτυχώς, έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις, κάνοντας share, βγάζοντας selfie ακόμα και απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή.

Τέταρτο βήμα: Την ημέρα του 33ου Μαραθωνίου, στις 8 Νοεμβρίου, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, δρομείς, επισκέπτες ακόμη και τηλεθεατές, θα μπορούν με ένα απλό check in να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία.
///

Ακόμη κι αν δεν θέλεις να τρέξεις ή δεν απαντήσεις στις ερωτήσεις ή δεν πας στο Μαραθώνιο, μπορείς να προσφέρεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Κατέβασμα της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς»
2. Facebook connect ή Εγγραφή στο Site
3. Κάλεσμα φίλου
4. Σωστές απαντήσεις στα Quiz (1 Quiz την εβδομάδα για 4 εβδομάδες)
5. Τρέξιμο απόστασης (1 απόσταση την εβδομάδα για 4 εβδομάδες)
6. Selfie
7. Status Share
8. Facebook Post

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store.

Read More

And More