Βαριέσαι, δεν πεινάς! Μην το ξεχνάς…

Είναι σαν να βλέπεις την ίδια σκηνή ξανά και ξανά. Κάθεσαι στο σπίτι μόνη… Ο αγαπημένος σου είναι στη δουλειά, η κολλητή έχει υποχρεώσεις και δεν βρίσκεις κανέναν! Η τηλεόραση παίζει επαναλήψεις και το βιβλίο που διάβαζες έφτασε στο… οπισθόφυλλο. Όταν λοιπόν δεν έχεις τίποτα να κάνεις, τα πόδια σε οδηγούν μηχανικά στην πόρτα του ψυγείου. Την επόμενη φορά που θα σου συμβεί κάτι τέτοιο, κάθησε δύο λεπτά παραπάνω και σκέψου τα επόμενα βήματα!

Πάντα υπάρχει κάτι δημιουργικό να κάνεις στο σπίτι. Άνοιξε ένα άλλο βιβλίο που ξεκίνησες πριν μερικούς μήνες και άφησες στη μέση με τη δικαιολογία πως δεν βρίσκεις χρόνο να το διαβάσεις.

Ξάπλωσε και απολαυσε έναν χαλαρωτικό ύπνο. Αναζωογονητικός και ιδανικός για να είσαι σε φόρμα για τα επόμενα σχέδια της ημέρας

Βγάλε το ημερολόγιο και βάλε σε σειρά τις υποχρεώσεις και τα σχέδια σου. Έτσι θα είσαι ετοιμοπόλεμη για να την… μάχη των επόμενων ημερών

Ομοιοπαθητική: Μήπως αντί να αρχίσεις να τσιμπολογάς απαθής μπροστά στην τηλεόραση να ετοιμάσεις ένα ωραίο γεύμα για τον αγαπημένο σου; Όση ώρα είσαι μόνη θα απασχολείσαι με την μαγειρική και την ώρα που εκείνος θα επιστρέψει θα έχεις ένα τέλειο μενού να του σερβίρεις!

Read More

And More