Βόλεϊ σάλας και φόρμουλα 1 στον ελεύθερο χρόνο μας…

Ενώ υποτίθεται ότι αυτή η περίοδος είναι η πιο ξεκούραστη για μένα, καθώς δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά ούτε και προπονήσεις, καταφέρνω να είμαι όλη μέρα στο τρέξιμο!

Φυσικά κάνω κι εγώ ότι μπορώ ώστε να μην απομένει και πολύς χρόνος για ξεκούραση, ως γνήσιο «αρρωστάκι» με τον αθλητισμό. Από τότε λοιπόν που τελείωσαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, έχω ξεκινήσει προπονήσεις στην Άρτεμις Κορυδαλλού, ομάδα βόλεϊ σάλας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου και ανήκω.

Γενικά δεν έχω και πολλές εμπειρίες από αυτή τη μορφή του σπορ, μιας και σταμάτησα το βόλεϊ σάλας σε ηλικία 15 ετών, όταν με κέρδισε το Beach Volley. Είναι δύο αθλήματα διαφορετικά, αλλά με αρκετά κοινά στοιχεία. Η ομάδα είναι πολύ νεανική, απαρτίζεται από παίκτριες μέσου όρου ηλικίας 18 ετών. Αυτό κάνει εμένα τη… «μεγαλύτερη» της παρέας!

/

Παρόλο που στερούμαι την ξεκούρασή μου, είναι κάτι που απολαμβάνω. Κι αυτό διότι κάνω κάτι διαφορετικό, μαθαίνω πράγματα από τους προπονητές μου, προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ τις συμπαίκτριές μου και φυσικά έχω σαν στόχο να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν κάναμε βέβαια και το καλύτερο ξεκίνημα, όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα η σεζόν. Ελπίζω να δώσω φτερά στην ομάδα και σύντομα να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη!

Παρεμπιπτόντως έχω γίνει φανατική της Formula 1 από τότε που πήγα στη Βαρκελώνη και παρακολούθησα από κοντά δοκιμές εξέλιξης του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ!

Έκτοτε παρακολουθώ κάθε Κυριακή τους αγώνες, με αποκορύφωμα την εβδομάδα που πέρασε όπου η ομάδα μας, η Red Βull με μεγάλο θριαμβευτή τον Sebastian Vettel, πανηγύρισε ακόμα ένα Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια λοιπόν!

Άντε και στα δικά μας…

Βίκυ Αρβανίτη

/

Read More

And More