Χάσε 7 κιλά πριν τις διακοπές με τη θεραπεία POTERE 4D – Δοκίμασέ τη εντελώς δωρεάν!

Μπορεί η άδεια των διακοπών να πλησιάζει. Μπορεί και φέτος να μην κατάφερες να φορέσεις ένα νούμερο μικρότερο στα ρούχα. Μπορεί να έχεις απογοητευτεί από διάφορες δίαιτες… αλλά σου έχουμε καλά νέα! Μία μέθοδος, που έρχεται κατευθείαν από την Ιταλία και ακούει στο όνομα POTERE 4D, προσφέρει 4πλη δράση ενάντια στο ολικό πάχος, με αποτέλεσμα να μπορείς να χάσεις περισσότερα από 7 κιλά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Η μέθοδος POTERE 4D απευθύνεται σε γυναίκες, άνδρες, αλλά και εφήβους με προβλήματα παχυσαρκίας, που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά! Η ταυτόχρονη δράση τεσσάρων φάσεων, εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα, κυριολεκτικά σε όλα τα σημεία του σώματος, μιας και για πρώτη φορά μία μέθοδος μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα σε ολόκληρο το σώμα, αντικαθιστώντας τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Τώρα μπορείς να γνωρίσεις τη θεραπεία POTERE 4D με μία συνεδρία εντελώς δωρεάν χωρίς κλήρωση! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι ένα κλικ ΕΔΩ και να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής για να κατοχυρώσεις το δωρεάν ραντεβού σου.

Γιατί είναι 4D;
Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει μία ταυτόχρονη δράση τεσσάρων διαστάσεων! Με άλλα λόγια, όταν θέλουμε να επιτύχουμε το συνολικό αδυνάτισμα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά, αλλά και να σμιλεύσουμε παράλληλα τη σιλουέτα, ώστε να μην αφήσουμε το σώμα μας να χαλαρώσει.

Αυτό που κάνει λοιπόν το POTERE 4D είναι να σπάει και να αδειάζει τα διογκωμένα λιποκύτταρα, που προκαλούν το πάχος και έπειτα να αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα και να διανέμει ομοιόμορφα το λίπος. Κάποτε, με τις παλιότερες τεχνολογίες, για να γίνει αυτό χρειαζόμασταν 2 ή και 3 διαφορετικά μηχανήματα, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα. Σήμερα το POTERE 4D κάνει όλη τη δουλειά, με τη δράση 4 διαστάσεων!

Δες τη Φαίη Σκορδά να δοκιμάζει τη θεραπεία POTERE 4D:

Πώς λειτουργεί;
Η ηλεκτρονική κεφαλή πρώτα ρουφάει το σημείο του σώματος, εφαρμόζοντας μηχανικές πιέσεις στο λιποκύτταρο 100.000 φορές το δευτερόλεπτο, με συγκεκριμένο ρυθμό! Έτσι λόγω των μηχανικών κυμάτων που δημιουργούνται τα λιποκύτταρα σπάνε. Μέσα στην κεφαλή, υπάρχουν δέσμες soft laser, οι οποίες ασκούν μία πάρα πολύ έντονη λιποδιαλυτική δράση, ενώ ταυτόχρονα οι πλάκες του μηχανήματος εφαρμόζουν ραδιοσυχνότητες που σφίγγουν τους δεσμούς κολλαγόνου του δέρματος, για πιο σφιχτό κορμί. Τέλος, εφαρμόζεται ένα ψυχρό κύμα, για το απόλυτο φινίρισμα της επιδερμίδας! Έτσι, πετυχαίνουμε μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, οι οποίες γίνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μεγάλη απώλεια βάρους, που ξεπερνά τα 7-10 κιλά ανά πρόγραμμα, χωρίς στερήσεις, με την απόλυτη δύναμη του POTERE 4D!

 

MEDI COSMETIC Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα (210 3232822) Θεσσαλονίκη (2310 222123) / www.medicosmetic.gr

Read More

And More