Χάσε τα κιλά των Χριστουγέννων μόνο με 20€

Επιστρέφεις από τις γιορτές με ένα αίσθημα. Πως πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα για να χάσεις τα κιλά των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Illinois ο μέσος ενήλικας τείνει να προσλαμβάνει 2-3 κιλά κατά τη διάρκεια των εορτών.

Το www.doctoranytime.gr, βοηθάει να απαλλαχθούμε από τα περιττά κιλά των εορτών και να γεμίσουμε τον οργανισμό μας με ευεξία αφιερώνοντας τον μήνα Ιανουάριο σε όλους όσους θέλουν να αισθανθούν πιο όμορφα με το σώμα τους!

Έως και 11 Φεβρουαρίου το doctoranytime.gr, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διαιτολόγους που συνεργάζεται, προσφέρει την πρώτη επίσκεψη με κόστος μόνο 20€! Η επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, με τον διαιτολόγο της επιλογής σας, κάνοντας κλικ εδώ.

Και μην ξεχνάς: Οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείς, στο www.doctoranytime.gr θα βρείτε τον κατάλληλο για εσάς, μέσα από τους 1.650 γιατρούς από 47 ειδικότητες. Μέσα από το site έχει τη δυνατότητα να δεις το βιογραφικό του γιατρού, τα ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται, το κόστος επίσκεψης και να κλείσεις ραντεβού μαζί του την ίδια στιγμή online!

Read More

And More