Χωρίς δίαιτα και χωρίς γυμναστική! Tips για να χάσεις κιλά

Αν θέλεις να χάσεις λίγα κιλά, δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία του να κάνεις δίαιτα και να λιώσεις στο γυμναστήριο. Υπάρχει πιο εύκολος και σίγουρα λιγότερο βασανιστικός τρόπος για να απαλλαγείς από αυτά τα 2-3 κιλά. Αυτά τα tricks θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις…

-Πιες αρκετό νερό
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το νερό είναι καλό για το αδυνάτισμά σου. Το κρύο νερό βοηθάει το μεταβολισμό, καθώς το σώμα λειτουργεί πιο γρήγορα για να ζεστάνει το υγρό, πράγμα που σημαίνει ότι καίγονται περισσότερες θερμίδες. Επίσης το νερό σε φουσκώνει, γλιτώνοντας έτσι το περιττό τσιμπολόγημα. Και το βασικότερο, ότι πριν τη γυμναστική σε ενυδατώνει και βοηθάει να απελευθερωθούν ορμόνες για το χτίσιμο των μυών -το οποίο είναι καλό πέρα από τη γράμμωσή σου και για το μεταβολισμό σου.

-Κοιμήσου αρκετά
Όλες οι σταρ έχουν αποκαλύψει πως το μυστικό για το αδυνάτισμά τους είναι ένας καλός ύπνος. Και αυτό γιατί όταν δεν κοιμόμαστε πολύ, ξυπνάμε κουρασμένες και πεινασμένες.

-Μέτρησε τη μερίδα σου
Ακόμα κι όταν δεν κάνεις δίαιτα, να ξέρεις την ποσότητα του φαγητού που πραγματικά σε χορταίνει. Σκέψου με ποια ποσότητα νιώθεις πλήρης -όχι φουσκωμένη- και πόση ώρα σου παίρνει. Μην ξεχνάς να τρως αργά γιατί ο εγκέφαλος χρειάζεται 20 λεπτά για να πάρει το μήνυμα ότι χόρτασες.

-Πιες πράσινο τσάι
Έρευνες έχουν δείξει πως το πράσινο τσάι μπορεί να δώσει μια μικρή ώθηση στο μεταβολισμό, που σημαίνει για εσένα πως παραπάνω από 400 θερμίδες καίγονται την εβδομάδα. Επίσης είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, οπότε τι καλύτερο;!

-Εκμεταλλεύσου τους φίλους σου
Το να διατηρείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής ίσως είναι πιο εύκολο όταν έχεις την υποστήριξη και την κινητοποίηση φίλων σου με την ίδια αντίληψη. Σκέψου το απλά: Εάν η φίλη σου πει όχι σε ένα μπέργκερ, το ίδιο θα κάνεις και εσύ.

Read More

And More