Χριστούγεννα: Τα δώρα που θα ενθουσιάσουν τη fit φίλη σου!

Είναι η εποχή που σκεφτόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα περισσότερο και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την αγάπη και τη στήριξη τους. Γιατί, η φετινή χρονιά δεν ήταν και η πιο εύκολη που έχουμε περάσει. Κάθε άλλο! Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα περισσότερα e-shops χρειάζονται περισσότερο χρόνο, για να παραδώσουν τα δέματα τους. Πρέπει, λοιπόν, να ετοιμάσεις τη λίστα σου νωρίς. Σήμερα, σκεφτόμαστε περισσότερο εκείνη τη φίλη που αγαπάει να γυμνάζεται, να τρέχει, να κάνει κοιλιακούς, να προσέχει τα σώμα της. Πάρε μερικές ιδέες!

Kettlebells

Είναι αυτό το αξεσουάρ που μπορείς να το κρατήσεις με ασφάλεια και να γυμνάσεις ταυτόχρονα πολλούς μύες του σώματος σου. Έτσι, η φίλη σου θα δώσει μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στην προπόνηση της, θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό της και θα εξοικονομήσει και χρόνο.

Στρώμα για Yoga

Αυτό το στρώμα δεν είναι για να ξεκουραστείς, αλλά για να αποκτήσεις ευλυγισία, να κάνεις τις απαραίτητες διατάσεις και να παρακολουθήσεις online μερικά Yoga Classes. Θα ενθουσιάσει τη φίλη σου που σίγουρα το έχει ανάγκη. Χαμόγελα και γυμναστική μόνο!

Μηχάνημα κοιλιακών

Με τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, καταλαβαίνεις ότι η Fitness φίλη σου χρειάζεται έναν καλό και οικονομικό εξοπλισμό, για να μην χάσει τη ρουτίνα της. Ένα τέτοιο δώρο φαντάζει ιδανικά. Γιατί, με ένα μηχάνημα μπορεί να γυμνάσει τους άνω, κάτω, ορθούς, πλάγιους κοιλιακούς, αλλά και τους ραχιαίους μύες. Με έναν σμπάρο, πέντε δώρα. 

Σχοινάκια

Οικονομικά, πρακτικά και δεν λείπουν ποτέ από καμία προπόνηση. Η φίλη σου μπορεί να τα πάρει μαζί της, όταν στείλει το σωστό sms και βγει έξω, για να γυμναστεί, ενώ μπορεί πανεύκολα να το προσθέσει στην πρωινή της ρουτίνα και να γυμνάσει κάθε μυ του σώματος της.

Βαράκια

Κλασικά, αγαπημένα, χρήσιμα. Μπορείς να γυμνάσεις φυσικά τα χέρια σου, την πλάτη σου, αν ξέρεις τις σωστές ασκήσεις, τους ώμους – που συχνά παραμελείς -, ακόμα και τους προσαγωγούς ή απαγωγούς που συχνά παραμελούμε. Διάλεξε το χρώμα που κάνει τη φίλη σου να τρελαίνεται και πρόσφερε της ένα δημιουργικό και χρήσιμο δώρο.

SmartWatch

Τεχνολογία και προπόνηση πάνε πλέον μαζί! Ειδικά, αν η φίλη σου βγαίνει έξω για ατελείωτο περπάτημα ή jogging με τις ώρες, ένα έξυπνο ρολόι είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεται. Θα παρατηρεί πόση ώρα έχει αθληθεί, σε ποιο επίπεδο έφθασαν οι καρδιακοί της παλμοί και φυσικά σε πόσες θερμίδες είπε “Αντίο”. Και όλα αυτά, κοιτώντας απλά – και σχεδόν αντανακλαστικά – το χέρι της.

Πλατφόρμα σαν σκαλοπάτι

Ιδανική για μία γρήγορη ενδυνάμωση των ποδιών και άθληση που θα την κάνει να ιδρώσει και όλη την προσπάθεια της να αποδώσει. Υπάρχει σε κάθε γυμναστήριο, αλλά μήπως, τώρα δεδομένων των συνθηκών, ήρθε η στιγμή να υπάρξει και στο σπίτι της κολλητής σου;

Μπάλα Pilates

Ξέρεις εκείνη η τεράστια μπάλα που κυκλοφορεί σε πάρα πολλά χρώματα και πάνω στην οποία μπορείς να γυμνάσεις κάθε μυ του σώματος σου, αρκεί πρώτα να έχεις ρωτήσει τον Coach σου. Θα την ενθουσιάσει και θα προσθέσει στην προπόνηση της ένα ακόμα σύγχρονο αξεσουάρ. 

Sneakers

Αν της αρέσει το τρέξιμο, τότε αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι ένα σωστό αθλητικό παπούτσι. Θα την κάνει να ισορροπεί καλύτερα, θα προστατεύσει τα πέλματα της και θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην κλασική της προπόνηση.

Read More

And More