Αύξηση και ανόρθωση γλουτών! Η αισθητική επέμβαση που μπορεί να σου προσφέρει τα οπίσθια της JLO

Beyonce, JLO, Kylie Minogue… Μερικές μόνο από τις επώνυμες που έχουν γίνει διάσημες -εκτός φυσικά των άλλων ταλέντων τους- για τα οπίσθιά τους! Καμπύλες, σωστό σχήμα και σωστό… ύψος είναι το μυστικό του ιδανικού γλουτού! Κι αν το DNA σου δεν φρόντισε για το τέλειο, σήμερα μπορεί να το κάνει η αισθητική ιατρική. Μάθε τα πάντα γύρω από την αύξηση και την ανόρθωση γλουτών…

“Η χαλάρωση των γλουτών είναι σχεδόν ισοδύναμη με την απώλεια του βάρους και την ηλικία. Παραμένει ίσως το δυσκολότερο και συχνότερο πρόβλημα στην αποκατάσταση. Στις γυναίκες, η αποκατάσταση του προβλήματος αυτού είναι πιο συχνή και επιτακτική” εξηγεί ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου!

Ο κ. Αθανασίου σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι σχετικά με την επέμβαση στους γλουτούς!


ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ

Σε περιπτώσεις που η προβολή, το μέγεθος του γλουτού ή της γάμπας είναι ανεπαρκής, τότε μπορούμε να τα αυξήσουμε χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα τεχνικών:

– Η αύξηση μπορεί να επιτευχθεί τοποθετώντας ενθέματα από προθέσεις σιλικόνης αντίστοιχου σχήματος

– Η διόρθωση γίνεται επίσης προσθέτοντας λίπος τοπικά από άλλη περιοχή/Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει συνδυαστικά με λιποαναρρόφηση.

– Μια πολύ καινούρια, επίσης, και πολλά υποσχόμενη τεχνική είναι το MACROLANE, ένα βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ που εγχέεται στην περιοχή δίνοντας ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΘΟΔΟ
Μια τέτοια απόφαση θα μπορέσεις να την πάρεις μόνο μαζί με τον ειδικό πλαστικό χειρουργό που θα αναλάβει την επέμβαση. Η κάθε τεχνική έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, γι’ αυτό και καλό θα είναι να συζητηθούν εξειδικευμένα ανά περίπτωση. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στην αύξηση των μαστών.

Η αύξηση ή ανόρθωση των γλουτών δίνει τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες με επίπεδα ή λιγότερο διαμορφωμένα οπίσθια να αυξήσουν ή να σχηματίσουν καλύτερα αυτή την περιοχή. Οι ασθενείς νιώθουν πως τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή, αισθάνονται πιο ελκυστικοί και η αυτοπεποίθησή τους είναι πιο μεγάλη.

Αυτό που καθορίζει την επιτυχία της επέμβασης είναι η σωστή πληροφόρηση και η κατανόηση εκ μέρους των ενδιαφερομένων για το τι μπορεί να τους προσφέρει.

Από ποια ηλικία μπορείς να κάνεις την επέμβαση;
Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι άντρες ή γυναίκες κάθε ηλικίας, από τα 18 και άνω, οι οποίοι έχουν καλό περίγραμμα, αλλά ενοχλούνται από το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών τους και αναζητούν μεγαλύτερη προβολή.


Πότε θα φύγουν τα σημάδια της εγχείρισης;

Με τις σύγχρονες ατραυματικές τεχνικές, το χειρουργείο γίνεται υπό τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα. Οι ουλές είναι πολύ μικρές και ακολουθούν τη μόδα των γυναικείων εσωρούχων.

Το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι σχεδόν ανώδυνο για τον ασθενή τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετεγχειρητικά.


Είναι το αποτέλεσμα μόνιμο;

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την ηλικία και την ποιότητα του δέρματος. Πάντως κάνοντας την επέμβαση σίγουρα και μετά από 10 χρόνια οι γλουτοί θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που θα ήταν αν δεν είχε γίνει η επέμβαση.

Read More

And More