Cavitation! Βρήκαμε τον τρόπο να διαλύσεις την κυτταρίτιδα άμεσα…

Τι σχέση μπορεί να έχει η τεχνική της σπηλαίωσης με το μπικίνι σου; Κι αν σου έλεγα πως είναι η νέα μη επεμβατική μέθοδος που θα σε απαλλάξει από την κυτταρίτιδα; Μάθε τα πάντα για το cavitation, τον τρόπο που λειτουργεί και πόσο σύντομα θα μπορέσει να μειώσει την όψη πορτοκαλιού στο δέρμα.

Η Έλενα Μπαλτζάκη ιατρός, διπλωματούχος στο τμήμα αισθητικής του πανεπιστημίου της Ρώμης σου δίνει όλες τις πληροφορίες για τη μέθοδο….

Τι είναι;

Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς (ψωμάκια) κ.ά. Ο ειδικός εφαρμόζει το ειδικό μηχάνημα όπου αυτό είναι απαραίτητο και η ειδική συσκευή υπερήχουν προκαλεί την οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων.

Πώς λειτουργεί;

Cavitation σημαίνει σπηλαίωση, που στην περίπτωση του τοπικού πάχους μεταφράζεται με καίρια χτυπήματα στα σημεία όπου υπάρχει συσσώρευση λίπους. Η αρχή της σπηλαίωσης αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται.

Πονάει η διαδικασία
;
H μέθοδος είναι ανώδυνη. Το μόνο που θα καταλάβεις είναι ένας μικρός ανεκτός ήχος σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

Υπάρχουν αντενδείξεις;
Η αισθητική ιατρός εξηγεί πως η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και δεν συνιστάται μόνο σε εγκύους και άτομα που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια. Ένα πλήρες ιστορικό και αναλυτική συζήτηση με τον ειδικό γιατρό θα διώξει κάθε σου ανησυχία.

Πόσο σύντομα μπορεί κανείς να δει αποτελέσματα;

Η αλλαγή στο δέρμα και το σώμα είναι εμφανής από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Όσο μάλιστα περνά ο καιρός και ο οργανισμός αποβάλλει τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα, τόσο η νέα σου εμφάνιση γίνεται πιο άμεσα αντιλητπή από την πρώτη ματιά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το πλήθος των συνεδριών της μεθόδου δεν είναι συγκεκριμένο. Εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας. Η ιατρός έτσι εξηγεί πως μπορεί να χρειαστούν από μία εως δέκα συνδερίες με απόσταση δέκα ημερών η μία επίσκεψη από την άλλη.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Πολλές φορές έχει τύχει να αδυνατίσεις με σωστή διατροφή και γυμναστική και στην πρώτη παρασπονδία να πάρεις γρήγορα τα κιλά πίσω. Το μυστικό με την μη επεμβατική αυτή μέθοδο είναι πως ενώ με τη δίαιτα το λιποκύτταρο παραμένει στη θέση αλλά χάνει όγκο, οι υπέρηχοι καταστρέφουν ολοκληρωτικά το λιποκύτταρο βοηθώντας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο μόνιμο. Ειδικά σε περιπτώσεις τοπικού πάχους η αλλαγή είναι μεγάλη και διαρκεί για πάντα!

Read More

And More