Η Κλινική Ρέα προσφέρει 20 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες!

Η Κλινική ΡΕΑ και το Tlife, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, υπενθυμίζουν στις γυναίκες τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, προσφέροντας 20 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες. Δεν έχεις λοιπόν παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου και να μπεις στην κλήρωση.

Το οφείλεις στον εαυτό σου!
Ο μήνας Οκτώβρης θα προσθέσει μια ακόμα “υποχρέωση” στην ατζέντα μας! Μια υποχρέωση που οφείλουμε να κάνουμε για το σώμα μας, την υγεία μας και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Με το μήνυμα “μέχρι χθες παράλειψη, από σήμερα πρόληψη”, η Κλινική ΡΕΑ θέλει να τονίσει ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος, εάν είμαστε συνεπείς στο ραντεβού με το γιατρό μας.


Η Κλινική ΡΕΑ, στοχεύοντας στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία παθήσεων που σχετίζονται με το μαστό, διαθέτει Πρότυπο Κέντρο & Κλινική Μαστού, τα οποία στελεχώνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες που σχετίζονται με το μαστό.

Συγκεκριμένα διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης, εξειδικευμένο μηχάνημα Υπερήχων που αξιοποιεί την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography, Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, προηγμένης τεχνολογίας, στον οποίο μπορεί να γίνει η εξέταση της Μαγνητικής Μαστογραφίας και της Ταχείας Μαγνητικής Μαστογραφίας 3 λεπτών (Ultra Fast Breast MRI) και είναι ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία καθώς και Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας, με ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης, προσφέροντας τη δυνατότητα αποφυγής χειρουργικής βιοψίας.

Η Κλινική ΡΕΑ, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, υψηλού επιπέδου με απόλυτη ασφάλεια, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, τη γυναίκα.

Κλινική ΡΕΑ
Λεωφ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, Π. Φάληρο
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109495000
www.reamaternity.gr
www.facebook.com/reamaternity

module

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164