Kυτταρίτιδα; Τι να κάνεις για να ξεφορτωθείς επιτέλους αυτό το άγχος…

Μπορεί η λέξη κυτταρίτιδα να κρύβεται πίσω-πίσω στις σκέψεις σου, όσο ο καιρός κρυώνει, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν σε απασχολεί. Πώς θα διορθώσεις τις όποιες ατέλειες εγκαίρως; Που πρέπει να απευθυνθείς για να δεις την “όψη πορτοκαλιού” να εξαφανίζεται σε 8 εβδομάδες;

Μια νέα μέθοδος που συνδυάζει ραδιοσυχνότητες και υπερήχους, έρχεται να δώσει την απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σου γύρω από την κυτταρίτιδα.

“Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και αναδιαμόρφωσης του σώματος” τονίζει ο χειρουργός πλαστικός Απόστολος Γαϊτάνης.

ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΔΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ!
Η νέα μέθοδος που περιγράφει ο κ. Γαϊτάνης ονομάζεται Coaxmed και συνδυάζει δύο τεχνολογίες ενάντια στην κυτταρίτιδα σε μια συνεδρία. “Το Coaxmed επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή ισχυρής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων χαμηλής συχνότητας προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη της επιδερμίδας”!

Ένας συνδυασμός που αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην ελαστικότητα του δέρματος, την κυτταρίτιδα και το χάσιμο πόντων. Ανάμεσα στις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες είναι η αναδόμηση, σύσφιξη, λιπόλυση, λιπογλυπτική και λεμφική αποστράγγιση του οργανισμού.

– Γιατί ραδιοσχυνότητες;
“Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που δίνει τη δυνατότητα να αυξηθεί επιλεκτικά η θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν τω βάθει ιστούς του σώματος, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την παραγωγή νέου” εξηγεί ο κ. Γαϊτάνης. Γνωρίζεις άλλωστε πολύ καλά πως το μυστκό για νεανικό, ελλαστικό και σφριγηλό δέρμα έχει μόνο ένα όνομα: κολλαγόνο!

Επιπλέον, η υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς, τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία, καθώς και τη διάσπαση και φυσική αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας.

– Γιατί υπερήχους; Η νέα μέθοδος όμως εκμεταλλεύεται και την τεχνολογία των υπερήχων. “Οι υπέρηχοι χαμηλών συχνοτήτων δίνουν τη δυνατότητα οριστικής καταστροφής των λιποκυττάρων στην περιοχή που πραγματοποιείται η εφαρμογή” αναφέρει ο χειρουργός πλαστικός. “Αυτό επιτυγχάνεται με το φαινόμενο της «σπηλαίωσης» (cavitation), που δημιουργεί ο υπέρηχος εντός των λιποκυττάρων καθώς και η υψηλή πίεση που ασκεί στη μεμβράνη τους, η οποία διαρρηγνύεται. Με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων στην υπό θεραπεία περιοχή”!

Πόσο σύντομα να περιμένω αποτέλεσμα;
Η μέθοδος αυτή ανήκει στις μη επεμβατικές, πράγμα που σημαίνει πως δεν απαιτείται φυσικά νιστέρι! Οι συνεδρίες γίνονται με τη χρήση του ειδικού μηχανήματος τοπικά. Έτσι μπορείς να δεις σημαντική διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω;

Ο ειδικός είναι εκείνος που θα αποφασίσει σε συνεννόηση με τον ασθενή τις συνεδρίες που απαιτούνται για την κάθε περίπτωση. Από την εμπειρία του όμως ο πλαστικός χειρουργός Απόστος Γαϊτάνης αναφέρει πως κατά μέσο όρο χρειάζονται 6 εφαρμογές για να απαλλαγείς από την ενοχλητική κυτταρίτιδα.

Μπορεί κάθε γυναίκα να επιλέξει τη μέθοδο;

Ο κ. Γαϊτάνης σε διαβεβαιώνει πως το Coaxmed δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε κάποιον περιορισμό. Πρόκειται για μαι αισθητική μη επεμβατική μέθοδο που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα, όπου κι αν εμφανίζεται κυτταρίτιδα και χαλάρωση και είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία.

Πόσο κοστίζει;

Η μέθοδος Coaxmed πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από εξειδικευμένο ιατρό, σε κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο. Κάθε συνεδρία κοστίζει γύρω στα 200€.

*Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Μάθε περισσότερα στο www.agaitanis.gr

Read More

And More