Λιπογλυπτική

Η λιποπλαστική, η λιποαναρρόφηση και η λιπογλυπτική, είναι δοκιμασμένες για χρόνια μέθοδοι πλαστικής. Ειδικά για εσένα που δεν μπορείς να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος. Όσο κι αν προσπαθείς με σωστή διατροφή και γυμναστήριο, τα ψωμάκια και η χαλάρωση παραμένουν τοπικά. Ο σκοπός της επέμβασης λοιπόν, είναι να ανασχηματιστεί οποιοδήποτε μέρος του σώματος από την περιοχή κάτω από το σαγόνι, τους μηρούς, τους γλουτούς, και τα γόνατα.

Δες τι μπορεί να σου προσφέρει η λιποπλαστική, όπως μας το εξηγεί ο Δρ Ιωάννης Λύρας, αισθητικός, επανορθωτικός και Laser πλαστικός Χειρουργός και Διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών:

– Είναι ιδανική για γυναίκες με χαμηλούς, χαλαρούς γλουτούς.
Αφαιρείται λίπος από περιοχές όπως κοιλιά, γλουτοί και γόνατα. Το σώμα έτσι δείχνει σφιχτό και ομοιόμορφο.

– Η νέα θεαματική τεχνική της λιποανακύκλωσης χρησιμοποιεί το ίδιο το λίπος που αφαιρέθηκε κατά τη λιποαναρρόφηση. Το λίπος επανατοποθετείται στην ίδια περιοχή που έχει θεραπευτεί απο τη συσσώρευση λίπους και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

– Χρησιμοποιείται επίσης στις νεαρές γυναίκες που έχουν γλουτούς σε τετράγωνο αντί καμπυλό σχήμα με δυσμορφίες (ψωμάκια). Σίγουρα το λίπος θα συμπεριφερθεί ως το τέλειο δομικό υλικό και η κυτταρίτιδα θα έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Το δε αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό!

– Τα καλά νέα είναι ότι τα εξογκώματα και οι προεξοχές που διορθώνονται με λιποπλαστική δεν πρόκειται να εμφανιστούν ξανά, με την προυπόθεση όμως να προσέξεις και εσύ. Να προσέξεις το βάρος σου, να γυμνάζεσαι συχνά και να τρέφεσαι υγιεινά.

Read More

And More