Μάθε πως θα καταπολεμήσεις τα “ψωμάκια” και το τοπικό πάχος σε μια ημέρα!

Επίπεδη κοιλιά, σφριγηλοί γλουτοί, μηροί, γόνατα και μπράτσα χωρίς τοπικό πάχος είναι αυτό που ονειρεύεσαι; Ευτυχώς η επιστήμη της αισθητικής δερματολογίας βρήκε τη λύση να τα καταφέρεις σε μία μόλις ημέρα, με την κορυφαία μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με laser που ακούει στο όνομα Smartlipo! Εύκολα, ανώδυνα και αναίμακτα, χωρίς νυστέρι, σημάδια και ουλές.

H Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος-αφροδισιολόγος και επιστημονική διευθύντρια της πολυβραβευμένης δερματολογικής κλινικής Cosmetic Derma Medicine, σου εξηγεί όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη μέθοδο.

Laser Vs Νυστέρι
Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στη λιποαναρρόφηση. Mε τα μηχανήματα νέας γενιάς, όπως το laser Smartlipo, έχουμε τη δυνατότητα να απομακρύνουμε τα λιποκύτταρα που βρίσκονται ακόμα και πιο επιφανειακά, χωρίς να τραυματίσουμε τους ιστούς ή να υπάρχει κίνδυνος για ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας μετεγχειρητικά, όπως στην κλασική λιποαναρρόφηση. Φυσικά τα πλεονεκτήματα της λιποαναρρόφησης με laser Smartlipo δεν σταματούν εδώ. Σημαντικό είναι ότι η διαδικασία πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου με τοπική αναισθησία, δεν απαιτείται εισαγωγή σε κλινική ή νοσοκομείο, δεν χρησιμοποιούνται ράμματα και δεν αφήνει σημάδια και ουλές στην περιοχή όπου εφαρμόζεται.

Η διαδικασία
Ο γιατρός εισάγει στην προβληματική περιοχή, μέσα από μια πολύ μικρή οπή ενός περίπου χιλιοστού, την ειδική μικροκάνουλα του λέιζερ (τεχνολογίας Nd-Yag). Η οπτική ίνα του λέιζερ λιώνει το λίπος γρήγορα χωρίς να τραυματίσει τους ιστούς και στη συνέχεια μια άλλη μικροκάνουλα το αναρροφά ενώ εσείς έχεις απαλλαγεί για πάντα από το τοπικό πάχος αναίμακτα και ανώδυνα, ενώ απουσιάζουν οι εκτεταμένες μελανιές και τα αιματώματα της κλασικής λιποαναρρόφησης. Το λέιζερ προκαλεί αναγέννηση νέου κολλαγόνου, βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας και προκαλεί σύσφιγξη. Επομένως, αν υπάρχει προδιάθεση για χαλάρωση, με το λέιζερ οι πιθανότητες αυτές ελαχιστοποιούνται.

Το αποτέλεσμα
Μετά τη λιποαναρρόφηση με laser μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στις δραστηριότητές σου, ενώ η ήπια γυμναστική επιτρέπεται μετά από 1 εβδομάδα. Θα φοράς έναν ελαστικό κορσέ για διάστημα 2 εβδομάδων ώστε σταθεροποιηθεί το δέρμα και να αποτρέπει η παραμικρή χαλάρωση.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και κυρίως, μόνιμο: Τα λιποκύτταρα έχουν αφαιρεθεί και δεν επαναδημιουργούνται σε εκείνη την περιοχή. Ωστόσο, εσύ -καλό θα είναι- να προσέχεις τη διατροφή σου και να ασκείσαι ώστε να παραμένεις πάντα σε φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.cosmeticdermamedicine.gr ή καλέστε:

  • Αθήνα: +30 210 6980451
  • Κηφισιά: +30 210 6232220
  • Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
  • Πάτρα: +30 2610 226562
  • Ρόδος: +30 22410 32700
  • Λεμεσός: +357 25251040

Read More

And More