Medtronic DIABETES.SHOP: Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τον διαβήτη… για να αποκτήσεις περισσότερη ελευθερία!

Διαβήτης. Μια ασθένεια που μαθαίνεις να ζεις συνεχώς μαζί της. Έχει καθημερινές απαιτήσεις, καθημερινές διαδικασίες. Ενέσεις ινσουλίνης, πρόγραμμα, προσπάθεια. Και κάπου εκεί και πολύ δικαιολογημένα κουράζεσαι. Αλλά δεν έχεις επιλογή, πρέπει. Και εδώ έρχεται για άλλη μια φορά η τεχνολογία. Η τεχνολογία είναι ο πιο ελπιδοφόρος τρόπος για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Για το παιδί σου, για σένα. Για περισσότερη ελευθερία, για καλύτερη υγεία. Και αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει το Medtronic DIABETES.SHOP. Το δικό σου σημείο αναφοράς για το διαβήτη.

Ένας νέος ειδικευμένος χώρος, μοναδικός στον κόσμο, με λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τον διαβήτη, τα εγκαίνια του οποίου είναι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στις 19:00.

Η Medtronic plc με έδρα το Δουβλίνο, στην Ιρλανδία, από τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών και λύσεων ιατρικής τεχνολογίας παγκοσμίως, συνεργάζεται με την παγκόσμια κοινότητα για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι διαχειρίζονται το διαβήτη, διευρύνοντας την πρόσβαση, ολοκληρώνοντας τη φροντίδα και βελτιώνοντας τα αποτελέσματα έτσι ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερη ελευθερία και καλύτερη υγεία.

Το ήξερες ότι στη χώρα μας υπάρχουν περισσότεροι από 1.000.000 ασθενείς με διαβήτη τύπου 1 και 2; Προφανώς και πρόκειται για ένα σημαντικό ζητούμενο και το Medtronic DIABETES.SHOP έρχεται να βοηθήσει, να δώσει απαντήσεις στη λανθασμένη πληροφόρηση και τις προκαταλήψεις που υπάρχουν σχετικά με το διαβήτη και φυσικά να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η δημιουργία του καινοτόμου κι εύκολα προσβάσιμου Medtronic DIABETES.SHOP που ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα σε ένα χώρο άνετο και φιλόξενο στον Πύργο Αθηνών με στόχο να προσφέρει προσβασιμότητα, καθημερινή επικοινωνία και εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Αυτός, ακριβώς ο στόχος υπήρξε οδηγός για την επιλογή της τοποθεσίας και το σχεδιασμό του καταστήματος που με τις καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές, τις μεγάλες βιτρίνες και τους ευέλικτους φωτεινούς χώρους που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες και το κοινό που φιλοξενείται. Θυμίζει έναν ζωντανό σύγχρονο πολυχώρο παρά κάτι ψυχρά “ιατρικό”. Είπαμε άλλωστε… το ζητούμενο εδώ είναι το καλύτερο, η διευκόλυνση, η απελευθέρωση με τη βοήθεια της τεχνολογίας και όχι ένα επιπλέον στρες στη ζωή μας.

Μεταξύ των άλλων δράσεων στο Diabetes shop θα γίνονται:
-Εκπαίδευση στη χρήση των νεότερων θεραπειών της Medtronic Diabetes.
-Εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο στους ανθρώπους που έχουν διαβήτη αλλά και σε επαγγελματίες υγείας με στόχο την αύξηση της γνώσης στη χρήση των νέων τεχνολογιών και την καλύτερη συμμόρφωση.
-Εκπαίδευση και χρήση του Λογισμικού Διαχείρισης Θεραπείας CareLink®

Η Medtronic Hellas είναι υπερήφανη για τη δημιουργία του πρώτου Medtronic DIABETES.SHOP στην Αθήνα και ευελπιστεί να αποτελέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για το Διαβήτη και τις λύσεις τεχνολογίας. Μια ιδέα και ένα όνειρο πολλών ετών που σίγουρα θα θέσει τη βάση τόσο για την υποδοχή όσο και για τη στήριξη των πιο καινοτόμων μελλοντικών θεραπειών.

iNFO
Medtronic DIABETES.SHOP – ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι
Λ. Μεσογείων 2-4 Ισόγειο, Κτίριο Β
τηλ. 210 01 01 200
www.diabetes-shop.gr
www.medtronic-diabetes.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 19:00

 

 

 

 

Read More

And More